Waarom zou je jouw intieme huid niet even goed verzorgen als de rest?

Waarom zou je jouw intieme huid niet even goed verzorgen als de rest?

Hou jij van elke millimeter van je huid?


Je huid strekt zich uit van je hoofd tot je voeten, ze beschermt en omhult je. Maar je huid is niet overal hetzelfde en elk deel moet op een andere manier verzorgd worden. Je weet perfect hoe je de huid van je gezicht en lichaam moet verzorgen, dus waarom zou je niet dezelfde zorg geven aan het kwetsbaarste deel: de huid van je intieme lichaamsdelen?

Je gevoeligste huid verzorgen met Naturella…

De verzorging van je intieme huid wordt nog belangrijker tijdens 'die speciale dagen', waarop extra vocht en wrijving irritatie kunnen veroorzaken. Naturella is het enige merk voor vrouwelijke hygiëne met de verzachtende eigenschappen van Phytocream™ en kamille. Het legt een dunne beschermlaag op je huid en versterkt het vermogen van de huid om zichzelf te beschermen door vocht tegen te houden. De ideale combinatie van bescherming en huidverzorging!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Naturella: goedgekeurd door dermatologen!

De producten en ingrediënten van Naturella hebben uitgebreide technische en klinische testen ondergaan, om er zeker van te zijn dat je ze veilig kunt gebruiken om je intieme huid te verzorgen - goedgekeurd door proDERM, het internationaal befaamde, onafhankelijke Duitse testinstituut voor dermatologie (www.proderm.de).

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279