Vragen over tampons en TSS (toxisch shocksyndroom)

Vragen over tampons en TSS (toxisch shocksyndroom)

Of tampons toxisch shocksyndroom veroorzaken? Het antwoord lees je hier.


Vragen over tampons en TSS (toxisch shocksyndroom)

Wij vinden het belangrijk dat vrouwen weten wat TSS of het toxisch shocksyndroom is. Dat ze de symptomen kunnen herkennen en weten hoe ze het risico kunnen verminderen. Neem je tijd om onderstaande informatie aandachtig te lezen of lees de bijsluiterin je verpakking tampons.

Veroorzaken de bestanddelenin jullie tampons TSS?

Nee, TSS is eenzeldzame, maar ernstige aandoening. De meest recente onderzoeken bevestigen dat er geen verband is tussen TSS en de bestanddelen gebruikt in een tampon. Los daarvan is het belangrijk om de symptomen van TSS te kennen en te weten hoe je de risico’s kunt beperken. Neem je tijd om onderstaande informatie te lezen of lees de bijsluiter in je verpakking tampons.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ik las dat tampons van 100% katoen het risico op TSS verminderen met 100%. Is dat waar?

Neen, dat is niet zo. De meest recente wetenschappelijke studies tonen aan dat zowel het gebruik van tampons uit kunstzijde als het gebruik van tampons uit katoen, een klein risico op TSS inhoudt. Ongeacht het het type tampon dat je gebruikt, informeer je je best over de symptomen van TSS. Merk je een symptoom of symptomen opwanneer je een tampon draagt? Verwijder die dan onmiddellijk en raadpleeg je arts.

Bevatten jullie tampons synthetische materialen? En verhoogt dit het risico op TSS?

Nee, helemaal niet. Onze tampons werden getest en beoordeeld door een comité onafhankelijke experten, bestaande uit uit dokters, wetenschappers en leden van de volksgezondheid. Ze bevestigen dat onze tampons en hun bestanddelen veilig zijn voor gebruik. Meer informatie over het toxisch shocksyndroom? Lees dit artikel.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

lookotje

lookotje

gemeld

goed om nogmaals te weten over tts!!

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279