VIBOVIT Zwangerschap

VIBOVIT Zwangerschap

Vibovit Zwangerschap is een aanvulling op de dagelijkse voeding tijdens de zwangerschap. Het ondersteunt jou en de ontwikkeling van je ongeboren kind met tabletten die onder andere vitamine D en ijzer bevatten én Omega-3 capsules met DHA.


Tijdens de zwangerschap vinden in je lichaam allerlei veranderingen plaats om optimale omstandigheden te creëren voor je ongeboren kind. Als aanvulling op de gezonde voeding ondersteunt Vibovit Zwangerschap jou en de ontwikkeling van je ongeboren kind met tabletten die vitamine D, Foliumzuur en IJzer bevatten én Omega-3 capsules met DHA en EPA. De invloed van deze bestanddelen zijn:

  • Het Omega-3 vetzuur DHA ondersteunt de normale ontwikkeling van hersenen en ogen van de baby in de baarmoeder. Het gunstige effect wordt verkregen wanneer je dagelijks 200 mg DHA inneemt, naast de aanbevolen dagelijkse inname voor Omega-3 vetzuren voor volwassen, d.w.z. 250 mg DHA en EPA.
  • Vitamine D ondersteunt een normale groei en ontwikkeling van de botten van de baby. Ook helpt deze voedingsstof de botten en tanden van de moeder gezond te houden.
  • Foliumzuur draagt bij aan de weefselgroei van het ongeboren kind tijdens de zwangerschap en de vorming van de placenta.
  • IJzer ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes, en levert een bijdrage aan de vermindering van je vermoeidheid. Ook is dit mineraal belangrijk voor een normale cognitieve ontwikkeling van het kind.
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Dit voedingssupplement bevat geen conserveermiddelen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279