Omgaan met incontinentie

Omgaan met incontinentie

Ondanks dat het een veelvoorkomend probleem is, vinden velen onder ons urine-incontinentie een lastig gespreksonderwerp.


Urineverlies komt bij 1 op 3 vrouwen voor. Desondanks lijkt het één van de laatste taboes in onze samenleving te zijn.

Schaam je niet voor incontinentie

Vrouwen die last hebben van urineverlies vinden het lastig om openlijk over hun gevoelige blaas te praten. Ze houden het geheim en praten er met niemand over, zelfs niet met hun huisarts of gynaecoloog.

Ze passen, in plaats daarvan, hun leven aan om ongemakkelijke ongelukjes te vermijden. Ze bewegen bijvoorbeeld minder en vermijden lange autoritten. Deze aanpassingen kunnen uiteindelijk hun sociale leven en zelfvertrouwen – en dus hun algehele welzijn - aantasten.

Maar dit hoeft niet zo te zijn. Vrouwen die het taboe doorbreken en hulp zoeken, komen er al snel achter dat er niet alleen veel lotgenoten zijn, maar dat er ook allerlei hulp bij urine-incontinentie te krijgen is.

Incontinentie: lijd niet in stilte

Always Dailies Singles To Go Inlegkruisjes Afscheiding SI01
Always Dailies Singles to Go Inlegkruisjes
(281)

Dankzij ALWAYS DAILIES Singles To Go inlegkruisjes, voel jij je de hele dag fris

Ontdek nu!

Er zijn allerlei manieren om de ongemakkelijke effecten van een gevoelige blaas in het dagelijks leven te minimaliseren. Veel vrouwen hebben enorme baat bij oefeningen om hun bekkenbodem te verstevigen.

Hier vind je hulp

Praat met je huisarts als je last hebt van urine-incontinentie, zodat je de hulp krijgt die je nodig hebt.

Maak je vooral geen zorgen. De nieuwe incontinentiebescherming van Always Discreet helpt je de incontinentieoplossing te vinden die bij jou past, zodat je zwakke blaas je dagelijks leven niet langer meer belemmert. Of je nu last hebt van aandrangincontinentie of stressincontinentie, de inlegkruisjes, maandverbanden en ondergoed van Always Discreet zorgen ervoor dat ongewild urineverlies niet ongemakkelijk hoeft te zijn!

Praat jij mee over incontinentie?

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Misschien heb je een tip die andere vrouwen de moed geeft om hier openlijk over te praten?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015