Mooi en sexy zwanger

Mooi en sexy zwanger

Als je vroeger zwanger was, dan moest je misvormde jurken en bloezen dragen en voelde je je dus niet echt vrouwelijk. Vandaag zijn de tijden echter veranderd. Een zwangere vrouw kan zich vrouwelijk en zeker ook sexy voelen: want is een zwangere vrouw niet het mooiste wat er bestaat?


Verzorg je garderobe
Het eerste wat je moet doen, is voor jezelf nieuwe kleding aanschaffen die de magnifieke vormen van een zwangere vrouw benadrukt. Dat kan je doen via vriendinnen die al eens zwanger zijn geweest of door eens goed te gaan winkelen.

Je ‘nieuwe’ boezem is een van de troeven van je zwangerschap, dus daar mag je best wat nadruk op leggen door bijvoorbeeld getailleerde hemden, truien en nauwaansluitende T-shirts met V-hals te dragen. Je kunt zelfs bovenstukken dragen die strak rond de borsten zitten maar wijder rond de buik. Zo creëer je een sexy en tegelijk smaakvolle look.

De grootste troef van je zwangerschap is natuurlijk je mooie ronde buik. Wees er dan ook trots op en laat hem zien! Je kunt je buik op een heel eenvoudige manier in het middelpunt van de belangstelling plaatsen door er een band om te binden. Maar er bestaan ook vele andere middelen waarmee je dat deel van je lichaam kan accentueren. Door bijvoorbeeld jeans met lage taille voor zwangere vrouwen en strakke T-shirts te dragen. Waarom draag je geen riem net onder je boezem? Daardoor laat je de ronde vorm van je buik beter uitkomen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Nog een kleine laatste raad: vergeet je lingerie niet. Ja, je bent zwanger, maar dat is geen reden om enkel sportieve bh’s en bejaardenondergoed te dragen. Verschillende winkels hebben nu ondergoedcollecties voor zwangere vrouwen die de buik en boezem stijlvol ondersteunen.

Mooi en sexy zwangerZorg goed voor jezelf
Om je sexy te voelen heb je meer nodig dan modieuze kledij die je zelfvertrouwen geeft, maar het is wel een goed begin. Het is even zo belangrijk om wat er onder die kleren zit goed te verzorgen. Zou jij je nog sexy voelen als je je negen maanden niet geëpileerd hebt? Of een hele droge huid hebt? Helemaal niet! Verzorg dus je benen en scheer ze precies zoals je voor de zwangerschap deed. Wanneer je buik te dik is om jezelf nog te kunnen scheren of epileren, vraag dan gewoon je partner om hulp.

Ook de hydratatie van de huid mag je zeker niet uit het oog verliezen. Omdat je enkele kilo’s aankomt, wordt je huid uitgerekt en moet daarom voldoende gehydrateerd worden. Breng daarom regelmatig een hydraterende crème aan op je buik, je boezem en je bovenbenen... kortom overal waar de zwangerschapsstriemen graag huis houden. Je zult zien hoe goed het je doet! Tenslotte is een evenwichtige voeding en 1,5 à 2 liter water per dag belangrijk om je goed in je vel te voelen: je zal je gezonder en levendiger voelen. En sexy natuurlijk.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279