Lekker in het leven-experte Kristel draagt een gouden kroontje en eist daarmee het recht op PMS

Lekker in het leven-experte Kristel draagt een gouden kroontje en eist daarmee het recht op PMS

Sommigen voelen het al dagen aankomen, anderen overvalt het: ongesteld zijn. Een onderdeel van de natuur. Prachtig, ware het niet dat je rug er zo ontzettend pijn van kan doen. Of je buik. Opgeblazen. Hoofdpijn. Emotioneel en vergeetachtig.


Ik werd pas vrij laat voor het eerst ongesteld en had er aanvankelijk totaal geen last van. Maar ineens kreeg ik vanuit het niets huilbuien. Een vliegje in mijn soep? Huilen. De kat die niet bij me wil komen? Huilen. Telkens werd ik de dag erna ongesteld. PMS dus. Ik word dan chagrijnig, emotioneel en wil dat mijn man me tien keer per dag vastpakt en lief tegen mij is. Mag het even? Hoe voelt een CEO zich bij een herstructurering van z’n bedrijf? Dat is namelijk precies wat er met ons gebeurt: een reorganisatie. En aangezien wij de CEO van ons lichaam zijn, zal je dat aan ons merken.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ik eis het recht op overgevoeligheid tijdens die periode. Er zou een signaal voor moeten bestaan, een gouden kroontje bijvoorbeeld, met als opschrift: ‘Queen for today’. Zodat je ongevraagd een meeting kunt verlaten voor een ‘change’. Zodat iemand z’n zitplaats in de tram aan je afstaat. Zodat je baas je een doos tissues brengt in plaats van nóg een lading werk op je bureau. Dus, als je binnenkort een vrouw ziet met een gouden kroontje, weet dan dat ik dat ben en dat ik graag heb dat je lief tegen me bent. Het straatbeeld zou er heel anders uitzien, met al die gekroonde vrouwen. Proberen?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven