Heerlijke geuren en huidverzorging met Naturella

Heerlijke geuren en huidverzorging met Naturella

Laat je zintuigen genieten van de nieuwe geuren 'Calendula Tenderness' en 'Green Tea Magic' van Naturella met het unieke Phytocream™ voor de intieme huidverzorging


Er zijn momenten waarop we onszelf extra goed moeten verzorgen. Vooral op die 'speciale dagen' is het fijn om onszelf te verwennen, zodat we ons beter gaan voelen. En soms vinden we dat extraatje waar we het het minst verwachten: in een maandverband, met Naturella.

Naturella is een onmisbare 'traktatie' tijdens je menstruatie, met een unieke Phytocream™ die je intieme huid goed verzorgt. Maar er is meer! Je laat jouw zintuigen genieten dankzij de twee nieuwe geuren 'Calendula Tenderness' en 'Green Tea Magic', die een aanvulling vormen op het vertrouwde 'Camomile' van Naturella.

Het genot om je intieme huid te verzorgen

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Als je huid goed aanvoelt, voel je je ook goed. Dat geldt ook voor je intieme huid. Maar als je lichaam warm en vochtig is en als je intieme huid tegen je lingerie wrijft, kan er irritatie ontstaan. En zoals we allemaal weten, voelt dat niet zo prettig. Daarom is Naturella het enige maandverband met de verzachtende eigenschappen van Phytocream™, dat een dun beschermlaagje op je huid legt, om het vocht tegen te houden en irritatie te voorkomen. In uitgebreide klinische onderzoeken en andere grondige huidtests door ProDERM, het internationaal bekende, onafhankelijke Duitse dermatologische testinstituut (www.proderm.de) is aangetoond dat Naturella de intieme huid doeltreffend beschermt en verzorgt. Naturella is het enige merk voor vrouwelijke hygiëne dat het kwaliteitszegel van ProDERM 'dermatologisch goedgekeurd' mag dragen.

Het genot van geuren en keuzes

Al heel vroeg heeft Naturella ontdekt hoe belangrijk het is om vrouwen te laten genieten van heerlijke geuren, door ze te verwennen met de geur van 'Camomile'. Dit aanbod is nu uitgebreid met twee nieuwe geuren, 'Calendula Tenderness' en 'Green Tea Magic'. Nu kun je dus precies de juiste combinatie van intieme huidverzorging en genot voor je zintuigen kiezen, afgestemd op je stemming en persoonlijkheid. En het beste nieuws is dat de geurervaring van Naturella nu verkrijgbaar is bij alle producten: maandverband, inlegkruisjes en tampons.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279