Handige cyclus en ovulatie apps

Handige cyclus en ovulatie apps

Vergeet jij ook wel eens op welke dag je ongesteld moet worden? Download dan een cycluskalender op je mobiele telefoon. Zo weet je precies wanneer jouw cyclus begint en wanneer je eisprong is. Handig als je de pil niet gebruikt of als je zwanger wilt worden.


Een paar handige en (gratis!) Apps om jouw cyclus in bij te houden:

  • De gratis App van Always (Always Me Period & Ovulation checker) die je helpt je cyclus vast te leggen en te kijken wanneer je ovuleert. Daarnaast kan je handige reminders instellen.
  • Ook Tampax heeft haar eigen app waarmee je je cyclus kunt vaststellen. (Tampax on track Ovulation & Period checker). Ook hier kan je aangeven hoe je je voelt en vind je veel antwoorden op je vragen.
  • De gratis Nederlandstalige App ‘Cyclus Volgsysteem Lite’ is niet alleen handig, maar ook erg mooi vormgegeven. En je kunt er ook al je symptomen en (boze)buien in aangeven met behulp van leuke illustraties!
  • Free Menstrual Calendar van Fertilityfriend.com heeft uiteraard ook een beveiligingscode, zodat niet iedereen zomaar in jouw persoonlijke menstruatiekalender kan neuzen.
  • Menstrual Calendar van Guillome Granger. De luxe versie bevat ook een temperatuuroverzicht, handig voor dames die temperaturen om hun ovulatie te bepalen.
Tampax Cardboard Tampons Menstruation SI01
TAMPAX Tampons met kartonnen inbrenghuls

Ontdek de TAMPAX tampons met kartonnen inbrenghuls

Ontdek nu!

Zwanger? Van harte! Dan vind je de App ‘Voornamen’ (€ 1,59) vast inspirerend. Er staan wel 12.000 Nederlandse babynamen in en je kunt ook de betekenis van een naam opzoeken. Zo betekent Julie ‘de jeugdige’ en betekent Lucas ‘licht’.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279