De perfecte maandverband houder

De perfecte maandverband houder

Ben je altijd aan het graven in je tas opzoek naar dat ene maandverbandje? Met deze zelfgemaakt maandverband houder niet lang meer!


Tegenwoordig gaat bijna nooit meer iemand zonder maandverband op stap. Vaak heb je dit binnen handbereik in je handtas tijdens je menstruatieperiode , maar ook voor de zekerheid gedurende de rest van de maand. Een lichte en moderne maandverband houder kan erg handig zijn voor het beschermen en terug vinden van je maandverband . Daarnaast kan een maandverband houder ook ongemakkelijke situaties voorkomen zoals per ongeluk uit de handtas vallend maandverband wanneer je je portemonnee pakt.

Ben je voortdurend in je handtas aan het rommelen omdat je niet meteen kan vinden wat je zoekt?

Dit veelvoorkomende probleem klinkt je vast bekend in de oren. Met name wanneer je op zoek bent naar maandverband dat helemaal onderin je tas zit. En als je hem dan eindelijk gevonden hebt, blijkt het maandverband beschadigt te zijn of zit het zelfs niet meer in de verpakking! In zo’n situatie is het niet makkelijk om onopvallend te blijven. Maak daarom met de volgende eenvoudige tips een maandverbandhouder zodat dit je niet meer overkomt.

Benodigdheden voor de maandverband houder

  • Een plastic zakje (doorschijnend met sluiting)
  • Decoratieve Japans plakband (Masking tape) in 2 of 3 verschillende kleuren
  • Mooie knopen, garen en een middelgrote naald
  • Vernislijm en een platte kwast
  • Een schaar en stanleymes
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 1: Masking tape

Beplak zowel de voor- als achter kant van het plastic zakje met de verschillende kleuren masking tape. Laat je creativiteit zijn vrije gang gaan en experimenteer met verschillende motiefjes.

Stap 2: Vernislijm

Breng met de kwast een dun laagje lijm aan op het plastic zakje, zodat de masking tape goed blijft zitten en een glansje krijgt. Laat het vervolgens goed drogen.

Stap 3: Sluitknoop

Snij met een stanleymes het overgebleven masking tape bij de sluiting van het plastic zakje zorgvuldig weg. Naai de knoop ter versiering op de buitenkant van het plastic zakje vast ter hoogte van de sluiting.

Het eindresultaat ziet er supervrouwelijk uit en de maandverband houder is erg handig om je maandverband hygiënisch in op te bergen. Zelfs het nieuwste Always Infinity maandverband past hier gemakkelijk in. Dankzij zijn speciale techniek absorbeert dit maandverband tot 10 keer zijn gewicht. Kortom, Always Infinity is net zo handig als de zelfgemaakte maandverband houder.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...