Fris en zeker de dag door

Fris en zeker de dag door

Weg met zorgen over nare geurtjes tijdens je menstruatie! Expert Friederike Tewes vertelt over de nieuwste ontdekking van Always.


Je menstruatie, die houd je het liefst verborgen voor anderen. Maandverband moet onzichtbaar zijn en je wilt natuurlijk niet dat er vervelende geurtjes vrijkomen. Uit onderzoek van Always blijkt dat veel vrouwen zich daar best druk over maken. Ze zijn tijdens hun menstruatie terughoudender in sociale contacten, de intimiteit met hun man of vriend en in het knuffelen met hun kinderen. Bij Always vinden ze dat iedere vrouw zich fris, zeker en zorgeloos moet kunnen voelen. Alle dagen van de maand, zónder beperkingen.

Parels
Friederike Tewes weet dat als geen ander. Friederike is wetenschapper en maakt deel uit van het FemCare team van Always. Zij is de vrouw achter de nieuwste uitvinding van Always: de ActiPearls™. Volgens velen de beste ontdekking en vernieuwing op het gebied van maandverband sinds de komst van de revolutionaire plakkende vleugels. Friederike: “Voor mij persoonlijk is het heel belangrijk dat mijn ideeën en inspanningen bij Always het leven van andere vrouwen positief beïnvloeden. Dat ze er baat bij hebben. Ik ben vanaf het allereerste moment betrokken geweest bij deze nieuwe ontwikkeling. Ik wilde een product creëren dat voldoet aan de behoefte van vrouwen en hen helpt hun leven te verbeteren en te veraangenamen.

Always Radient Normal without wings NL SI01
Always Radiant Normal Maandverband
(7)

Ontdek ALWAYS Radiant

Ontdek nu!

Friederike Tewes is wetenschappelijk medewerker van Always. De feedback van vrouwen die onze nieuwste innovaties testen, is voor ons van onschatbare waarde. Als zij enthousiast zijn, geeft mij dat een heerlijk gevoel. Als vrouw en als medewerker van Always.”

Fris en zeker
Dé kracht van de ActiPearls™ van Always Ultra is dat geurtjes niet worden gemaskeerd of verbloemd, maar direct worden aangepakt en geneutraliseerd. Friederike: “Sommige vrouwen vinden het niet fijn om geparfumeerde producten te gebruiken of kunnen er simpelweg niet tegen. Met deze nieuwe Always Ultra hoeft dat ook niet meer. De ActiPearls™ neutraliseren de moleculen die niet fris ruiken en slaan ze op in de superabsorberende kern van het maandverband. Daardoor ruik je ze niet. Tegelijkertijd wordt het ontstaan van ‘nieuwe’ geurtjes tegengegaan. De nieuwe Always Ultra is dermatologisch getest. Daarnaast ben je verzekerd van de beste bescherming en pasvorm, zoals je dat van Always gewend bent. Je voelt je fris en zeker, óók tijdens je menstruatie.”

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279