Samen bewegen om de zomer fit te beginnen

Samen bewegen om de zomer fit te beginnen

Je hoeft niet saai in je eentje naar de fitness om in vorm te komen. Lekker in het Leven heeft een paar leuke beweegtips voor je verzameld.


Buurvrouwen bootcamp
Hou je van sporten in groep? Dan is bootcamp echt dé manier voor jou om fit te worden. Deze vorm van training komt uit Amerika en is razend populair onder vrouwen. Geen machines of apparaten, maar heerlijk een uur bikkelen in de buitenlucht. Hardlopen, sprinten, springen, buikspieroefeningen en meer keiharde oefeningen waar je echt  razend snel fit van wordt! Ga gezellig samen met een vriendin, je zus of met de buurvrouw. Want samen sporten motiveert je om nog beter je best te doen. En na een bootcamp training heb je niet alleen intensief gesport, maar ook nog eens een heleboel frisse lucht binnen gekregen. Die warme douche heb je dan ook dubbel en dwars verdiend! Tip: kijk op deze kaart om een bootcamp trainer bij jou in de buurt te vinden.

City running tours
Nog zo'n nieuwe trend die uit Amerika is overgewaaid zijn city running tours. Eigenlijk niks anders dan een stadrondleiding, maar dan rennend op je hardloopschoenen. In Nederland kun je deze running tours (inclusief rennende gids) al in een paar steden boeken: Delft, Haarlem, Maastricht, Amsterdam en Rotterdam. Leuk om met sportieve collega's, familieleden of vriendinnen te doen. Trouwens ook een aparte manier om tijdens je vakantie een stad te bekijken. En waarom organiseer je niet zelf een running tour in jouw woonplaats? Vraag jouw vriendinnen om hetzelfde te doen. Zo word je samen lekker fit en het is nog gezellig ook!

Golf voor beginners
Heb je zin om te wandelen en wil tegelijkertijd ook iets nieuws proberen? Dan is pitch & putt een leerzaam, leuk én sportief uitje waar je eigenlijk nog best fit van wordt. Dit golfspel speel je op een speciale pitch & putt baan. Deze baan is veel korter dan een gewone golfbaan. Het heet ook niet voor niets pitch & putt, dit betekent 'korte slag' en 'putten'. Binnen 1 of 2 slagen ligt je balletje al op de 'green' en mag je gaan putten. Het balletje in het putje krijgen is trouwens moeilijker dan je denkt. Kinderen vanaf een jaar of 8 kunnen gezellig meedoen. Het is dus ook een ideaal gezinsuitje in de buitenlucht.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Steppen en shoppen voor mooie billen en benen
Als je in een andere stad gaat shoppen, huur dan eens een step. Zo kun je meer van de stad zien en je werkt aan je conditie. Tijdens het steppen gebruik je vooral je bil- en beenspieren; prima voor de fitness dus! Wist je dat je met steppen meer calorieën verbruikt dan wanneer je wandelt of fietst? Onderweg maak je uiteraard de nodige shop stops, kun je gezellig bijkletsen, ontdek je de hele stad en werk je ook nog eens aan je aan je conditie. Wil je de step vaker als vervoersmiddel gebruiken? Tip: kies dan voor zo'n hippe en handige opvouwbare step.

Zoek je nog meer tips om in vorm te raken of te blijven?
Lees dan ook deze artikelen:

7 work-outs in en om het huis
Meer bewegen zonder te sporten
Sporten tijdens je menstruatie

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279