Olympische Spelen 2016: Procter & Gamble trotse sponsor  van Ranomi en Netty Kromowidjojo

Olympische Spelen 2016: Procter & Gamble trotse sponsor van Ranomi en Netty Kromowidjojo

Moeders staan centraal in de ‘Bedankt, Mam’- campagne tijdens de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro


Procter & Gamble lanceert vandaag de samenwerking met drievoudig olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo en haar moeder Netty. Zij zijn de gezichten van de Nederlandse ‘Bedankt, Mam’-campagne tijdens de Olympische Zomerspelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Als toppartner van het Internationaal Olympisch Comité ziet P&G het sponsorschap door de ogen van een moeder. Want op die manier kijkt het bedrijf ook elke dag naar de wereld: moeders zijn dé inspiratiebron voor het grootste deel van de merken. Achter elke atleet staat een toegewijde moeder die haar kind inspireert om zijn of haar droom na te jagen. Daarom sponsort P&G olympische atleten die het beste uit zichzelf willen halen, maar worden ook hun moeders in het zonnetje gezet. Met de ‘Bedankt, Mam’- campagne zet P&G in de kijker wat vaak onbesproken blijft: de kracht en wijze lessen van moeders.

Een minidocumentaire geeft een prachtig beeld van de rol die moeder Netty speelt in het leven van haar dochter Ranomi en de band tussen beide. De documentaire is in verkorte versie als commercial op tv te zien. Ranomi: “Ik had een zorgeloze jeugd met veel liefde en aandacht. Mijn hele zwemcarrière kreeg ik de steun van mijn ouders. Mijn moeder heeft me een heleboel wijze lessen meegegeven. Die pas ik niet alleen in de topsport toe, maar ook in mijn leven: eerlijk zijn naar jezelf én anderen toe en niet opgeven. Maar vooral ook: jezelf blijven. Mijn verhaal laat zien hoe belangrijk de lessen van mijn moeder waren en nog steeds zijn. En hoe ze me steunde op momenten dat ik het echt nodig had.”

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Moeder-zijn is niet altijd even makkelijk. Moeder zijn van een olympische atleet is een prestatie op zich. Het betekent hard werken voor je kind: aanwezig zijn bij wedstrijden, het naar trainingen brengen en weer ophalen, sportkleding wassen ... Ook Netty kan dit als geen ander bevestigen, maar ze vindt het geen bijzondere prestatie. Want net als elke moeder zet ze zich in om haar kinderen het beste te geven. Netty Kromowidjojo: “Als je kinderen het leuk hebben, beleef je er als ouder ook plezier aan. Al meer dan tien jaar begeleiden we Ranomi met veel plezier in haar trainingen en wedstrijden. Het meest trots ben ik op het moment dat Ranomi tijdens de Olympische Spelen in Londen twee keer goud won. Ik denk wel eens: dat heb ik als moeder nog niet zo slecht gedaan.”

De ‘Bedankt, Mam’- campagne loopt van 11 april tot 22 augustus 2016 en wordt gelinkt aan de verschillende P&G-merken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279