De nieuwste sportrages van 2013

De nieuwste sportrages

Vorig jaar was bootcamp dé trend. Dit jaar zijn er weer nieuwe sporten en sporttrends, zoals personal groepstraining, suppen, bossabal en ijsvoetbal.


Personal groepstraining
Door de financiële crisis is een personal trainer voor veel mensen te duur geworden. De oplossing: personal groepstraining. Zo krijg je toch persoonlijke begeleiding van een personal trainer, maar tegen een veel lager tarief. Deze trend sluit goed aan bij de groeiende outdoor groepssporttrends van 2012: bootcamp en hardloopklasjes.

Stand up paddle surfen
'Stand Up Paddle Surfen', ook wel suppen genoemd, is in de jaren '60 door de Hawaiianen bedacht voor de toeristen. Een paar jaar geleden maakten enkele Hawaiiaanse surfkampioenen er een compleet nieuwe sport van. Ze gebruikten een extra grote surfplank en ontwikkelden er speciale peddels voor. Suppen is in Amerika heel populair. In Europa is het in Frankrijk en Nederland ook helemaal hot. Een sport met veel voordelen: goed voor je (buik)spieren en balans, voor alle leeftijden én snel te leren! Tip: neem les met een groep vriendinnen.

Gastvrouw of gespreksdame?
Als gastvrouw (of heer) heb je de rol om het jouw gasten naar hun zin te maken. Niet alleen met lekker eten, maar ook met een leuke conversatie. Merk je dat het stil wordt aan tafel? Probeer het gesprek dan weer op gang te brengen door een nieuw onderwerp aan te snijden of een algemene vraag te stellen. Tip: praat tijdens een etentje liever niet (te veel) over werk, politiek of geloof. Zo voorkom je dat mensen zich ongemakkelijk voelen als blijkt dat andere gasten er heel andere gedachten over op na houden.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bossabal
Deze trend is overgewaaid uit Brazilië en is een mix van voetbal, (beach)volleybal en gymnastiek. Het veld bestaat uit een gigantisch springkussen, soms zelfs inclusief trampolines. Bossabal wordt steeds populairder en staat bekend om spectaculaire trucs.

Ijsvoetbal
Een nieuwe Hollandse sport: ijsvoetbal. Je speelt het spel met een grote doorzichtige bal om je lijf. Zo kun je onbeperkt botsen, glijden én voetballen. Je speelt het in 2 teams van 3 spelers op een ijshockeyveld, gewoon op gympies. Tip: leuke activiteit voor een verjaardagsfeestje voor jouw tieners!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279

Door Swiffer is er meer tijd voor leuke dingen!

Door Swiffer is er meer tijd voor leuke dingen!

"

Inmiddels is iedereen druk in de weer met Swiffer en zijn ze allemaal erg enthousiast! Wat een stof verzamelen we toch elke dag weer. Gelukkig met de Swiffer stofvangers is alles zo weer stofvrij. Echt TOP zo houden we tijd over voor de leuke dingen!

"

Door Ambassadeur
Netske