Je kuiten trainen is een belangrijk onderdeel van leg day, en dit zijn de oefeningen

Welzijn
23/04/2021
Slanke benen met slanke kuiten is iedere vrouw haar droom. Wanneer je de volgende kuit oefeningen dagelijks doet zie je snel resultaat!

Slanke benen met slanke kuiten zonder bodybuilderachtig effect of wielrennerskuiten is iedere vrouw haar droom! Elke vrouw wil graag slanke kuiten zonder extra spiermassa. Wanneer je al slanke heupen hebt of ronde billen , mag dit je niet weerhouden om bezig te zijn met het trainen van slanke benen ! De volgende kuit oefeningen kunnen helpen om slanke kuiten te krijgen!

Kuit oefeningen voor slanke kuiten

Slanke kuiten kun je thuis trainen door middel van kuit oefeningen . Je kunt je kuiten trainen door bepaalde spieren samen te laten trekken, waarbij je simpelweg van je eigen lichaamsgewicht gebruik maakt en dus geen andere materialen nodig hebt.

De eerste kuit oefening voor slanke kuiten kun je het best uitvoeren door op je tenen te staan en daarbij je hiel een klein beetje omhoog te liften. Blijf een poosje in deze houding staan om je balans te vinden. Probeer wanneer je die gevonden hebt om in series van 10 op de toppen van je tenen te staan. Neem hiervoor alle tijd die nodig is!

De tweede kuit oefening is een fantastische oefening voor het trainen van slanke kuiten. Probeer zo door je hurken te buigen dat het lijkt alsof je in de buitenlucht aan het plassen bent. Het is niet echt een glamourvolle oefening, maar zeker effectief voor slanke kuiten. Houdt deze positie vast en probeer tegelijkertijd de hakken van je voeten omhoog te houden. Zoals bij de eerste oefening kun je weer met een serie van 10 beginnen.

Dagelijks de kuiten trainen

Een goede kuit oefening die je dagelijks kan doen, is om zo vaak mogelijk de trap te nemen! Door dagelijks de trap te nemen train je niet alleen je kuitspieren, maar ook je buikspieren! Daarnaast train je niet alleen je spieren, maar verbeteren je vetverbranding en hartritme ook. Maar geen paniek, zelfs wanneer je in je menstruatieperiode zit kan je dagelijks de trap nemen door goede bescherming waar je op kunt vertrouwen.

Welke kuit oefeningen gebruik jij om slanke kuiten te krijgen ?