Zes apps voor een goede nachtrust

Zes apps voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is onmisbaar voor de moderne mama. Nieuwe apps voor je smartphone bieden uitkomst om slapeloosheid tegen te gaan en je snel richting dromenland te sturen. Is jouw GSM de sleutel tot het slapen gaan en krijg je de rust die je zo hard nodig hebt?


Voor de meeste moeders is hun smartphone een levenslijn, dag en nacht. Maar mobieltjes hebben de naam om je nachtrust te verstoren. Met deze applicaties (voor iPhones of Andriod) zal je meer uitgerust zijn en een kwalitatief betere slaap genieten. Net wat je nodig hebt om je productiviteit te verhogen wanneer je wakker bent. Probeer één van deze zes apps gewoon eens uit, je zult uitgerust wakker worden, klaar voor een nieuwe dag.

1. Sleep Cycle Alarm Clock (voor iPhone)
Je dacht dat je kleintjes in slaap krijgen het grote probleem was, maar jouw eigen slaapgewoonten zouden best de oorzaak van je slapeloosheid kunnen zijn. Stop je telefoon samen met jou in en laat deze app je bewegingen registreren terwijl je slaapt. De ingebouwde bewegingssensor van de iPhone kan bepalen wanneer je in je diepste en lichtste slaapfases bent. De slaapcyclusklok wekt je tijdens de lichtste fase zodat je je goed uitgerust voelt in plaats van als een zombie. De app biedt een reeks informatieve statistieken en grafieken van jouw slaapcyclus. Wanneer je ‘s morgens opstaat kun je je persoonlijke slaappatronen zien. Zo kan je al snel bepalen of laat wakker blijven om je favoriete film of serie te kijken een goed idee is – of niet.

2. Sleep As Android (voor Android)
Dit is nog zo’n app die je slaapcyclus bijhoudt. Hij meet je bewegingen en biedt data over je slaapgeschiedenis. De wekker maakt je wakker tijdens je optimale fase en neemt zelfs snurken of praten op tijdens je slaap. Handig als je je partner probeert te overtuigen dat zijn gesnurk toch echt als een goederentrein door de slaapkamer klinkt. Deze app registreert ook wanneer je zoon of dochter je wakker maakt vanwege een nare droom. De bijgeleverde natuurgeluiden en slaapliedjes zorgen ervoor dat je slaapt als je baby. De app is gratis gedurende een proefperiode van twee weken.

3. Deep Sleep With Andrew Johnson (voor iPhone en Android)
Weet je nog hoe snel je peuter in slaap viel als je een verhaaltje voorlas? De rustgevende stem van hypnotherapeut Andrew Johnson en zijn Schotse accent doen precies hetzelfde, zodat je binnen de kortste keren in een diepe slaap valt. Zijn app barst van de begeleide meditaties en relaxatietechnieken waardoor je alle voordelen van een consistente en diepe slaap zult genieten: helder, kalm denkvermogen en lichamelijke energie.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

4. Omvana (voor iPhone en Android)Omvana’s app combineert gesproken relaxatietechnieken met rustgevende geluiden en muziek voor een betere slaap. Ook in de bibliotheek te vinden: inspirerende speeches van beroemde leiders, auteurs en meditatieleraren. De app biedt duizend verschillende geluidsfragmenten die je kunt mixen en matchen naar wens. Personaliseer je volledige slaapervaring en transformeer je leven met positieve, motiverende berichten. Hoeveel slaapapps kunnen dat?

5. Nature Sounds Relax and Sleep (voor iPhone en Android)De volgende keer dat je in bed naar het plafond ligt te staren terwijl gedachten over je drukke dag in overdrive gaan en je zonder succes hoopt op een beetje slaap, stop je oortjes in en laat deze app je meenemen naar een prachtig landschap. De app is gespecialiseerd in rustgevende geluiden uit de natuur: golven van de oceaan, regenwoudvogels en watervallen. Het geluid kan ook als wekker of als ringtone worden gebruikt. Spaar je batterij en gebruik de sleep-time functie, deze app gaat vanzelf uit als je in slaap gevallen bent.

6. Sleep Pillow Sounds White Noise Machine (voor iphone)
Als oerwoudgeluiden jou niet in slaap brengen, vind je in de bibliotheek van deze app maar liefst 70 geluidsfragmenten waaronder enkele onconventionele: een treinreis, een paard dat door de velden galoppeert, ijsblokjes die klinken in een glas. Kies uit een collectie natuurgeluiden als het geluid van een motorboot je eerder nachtmerries dan zoete dromen brengt. Om je voorkeuren echt helemaal op punt te kunnen stellen laat de app je tot 300.000 verschillende geluidsfragmenten combineren. Er zit ook een slaaptimer in met een langzame fade-out en een wekker met een langzame fade-in.

Slaap zacht en geniet van een zalig uitgerust ontwaken morgenochtend.
Vergeet natuurlijk niet je telefoon op stil te zetten!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven