Ontstressen en relaxen: van lachtherapie tot beautybehandeling

Ontstressen en relaxen: van lachtherapie tot beautybehandeling

Weinig tijd en toch een opkikker nodig? Kunnen ontstressen is heel belangrijk voor je fysieke en mentale welzijn. Een uurtje relaxen of een lachsessie, er past altijd wel iets in je drukke agenda.


Beautybehandeling met badritueel
Verwen jezelf met een beautybehandeling in een warm bad. Creëer een fijne sfeer in je badkamer met je favoriete verwenspullen: geurkaarsjes aan, muziek op, kopje thee bij de hand, olie in het badwater... Parfumolie laat je dromen, een kopje appel- of wijnazijn ontspant je droge huid, essentiële olie brengt je tot rust of kikkert je op. Extra tip om te ontstressen: wrijf je in met amandelolie na het bad en je komt herboren de badkamer weer uit. Middagje lachen en relaxen
Onverwachts een hele middag uittrekken voor – kinderlijk - plezier? Gewoon doen! Huur een paar grappige films of als je een fan bent, duw een Disney-klassieker in de DVD-speler. Benen onder een deken, kopje chocolademelk of glas wijn bij de hand en de mobiele telefoon samen met je schuldgevoel uitzetten. Lachen hoeft niet veel te kosten en maakt je gezond, opgelucht en energiek. 


Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Dagje relaxen met de vriendinnen
Een must voor elke vrouw: elk half jaar je agenda blokkeren en gaan ontstressen met de meiden. Wie van actie houdt kan gaan kanovaren, fietsen of wandelen. Hou je het liever rustig, kies dan om beurt een stad uit en ga samen op zoek naar de leukste shopadressen, de lekkerste terrasjes en de mooiste pleintjes en straten. Heerlijk bijkletsen, lachen en ontspannen... een ladies day zonder manlief en kids.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279