Ontspannen in een half uurtje

Ontspannen in een half uurtje

Neem wat tijd voor jezelf en probeer met deze tips 30 minuten per dag te ontspannen – tijd voor jezelf en ontstressen hoort op de to do-list van elke drukke vrouw te staan.


Zodra de kinderen op school zitten of je komt thuis van je werk, gebruik deze tips dan eens om te ontspannen en te genieten van wat me-time – daar knap je gegarandeerd van op!

Een half uur voor jezelf is niet teveel gevraagd, toch? We rennen de hele dag heen en weer tussen gezin, werk, vrienden en huishoudelijke klusjes, vaak zonder pauzes. Een paar korte ontspanningsmomentjes op je to do-list kunnen een wereld van verschil maken.

Verwen je gezicht
Probeer een gezichtsmasker of experimenteer eens met een nieuwe make-up. Wat tijd doorbrengen voor een spiegel terwijl je je voor de verandering eens niet hoeft te haasten, kan je een nieuwe look of zelfs een frisse blik op het leven opleveren.

Maak speciale koffie voor jezelf
Neem geen genoegen met een snelle kop instant thee of koffie, maar experimenteer met een melkopschuimer en specerijen zoals kaneel en nootmuskaat, of blader eens door een kookboek voor een nieuw drankje. Bedenk een warme chocolademelk met een twist of creëer een heerlijke kruidenthee met fruit of smaakmakers zoals verse gember.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Leg een voorraadje tijdschriftartikelen aan
Als je alleen tijd hebt voor de kortere nieuwsberichten of modeartikelen in kranten of magazines, gebruik dan een map of doos om alle artikelen te verzamelen die je interessant lijken, maar waar je op dat moment geen tijd voor hebt. Zodra je dan een beetje tijd voor je zelf hebt, heb je alvast een interessant voorraadje leesvoer.

Stuur een kaartje
We zijn bijna vergeten hoe het moet! We bellen en sms’en onze vrienden voortdurend maar er echt even voor gaan zitten om een brief of kaartje te versturen is plezant en geeft de ontvanger een leuke verrassing.

Stel jezelf een doel
Als er een klusje is waar je maar niet aan toe komt (een vakantie boeken, zoeken naar de beste verzekering, enzovoorts) verdeel die taak dan in kleinere onderdelen die je in een half uur kan afronden, bijvoorbeeld het zoeken naar een bestemming, vertrektijden van vluchten opzoeken. Zodra de klus geklaard is, voel je echt dat je iets bereikt hebt.

 

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

reddevil

gemeld

Mijn man draait maar avond-diensten dus lekker s'avonds een peeling een masker een ampul en daarna een fijne nacht-creme. Dit alles na een lekkere douche. Iedere week op een vaste avond. Het is een soort ritueel geworden.

  • melden
gigietta

gigietta

gemeld

Ja jahh zeer belangrijk!! vooral met een druk gezin als die van ons wanneer de kids op bed liggen is voor mij en mijn partner thee tijd met wat lekkers en heerlijk tegen mekaar aan leunen en kroelen!! hihi

  • melden
Alice76

Alice76

gemeld

Heerlijk relaxen, iedere vrijdagavond probeer ik dat te doen met een gezichtsmasker en dan met een kopje thee voor de buis te zitten !!!

  • melden

Heerlijk even relaxen met een gezichtsmasker! Of met een kop thee en een boek op de bank.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279