Tijd maken voor jezelf: hoe evacueer je stress?

Tijd maken voor jezelf: hoe evacueer je stress?

Je kinderen knuffelen, ze troosten wanneer ze huilen, ze helpen bij huiswerk, het eten klaarmaken, uitjes organiseren en tijd uittrekken voor jezelf… het hoeft niemand te verbazen dat een mama al snel last krijgt van stress. Behalve de bekende tips tegen stress voor actieve mama’s zoals ademhalingsoefeningen tegen stress, volgen hier nog meer ideetjes om te leren omgaan met stress.


Wat doe je tegen stress?

Mama zijn is als een tweede full time job in je leven. Daarom mag je jezelf niet tekort doen in het voorzien van de nodige ontspanning en moet je absoluut leren omgaan met stress. Maar hoe ga je als werkende moeder om met stress als je geen enkele dag voor jezelf hebt? Door jezelf dat recht te gunnen!

Ja hoor, ook een werkende vrouw heeft het recht om zich af en toe te ontspannen. Een beetje tijd voor jezelf uittrekken, elke dag van de week, is de beste oplossing als je wilt weten wat te doen tegen stress. Een half uurtje of een uurtje op de bank gaan zitten mag best!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Overspannen vrouw: antistress tips

Als je een overspannen mama bent, is het omdat je ook een actieve vrouw bent! In alle rust een boek lezen terwijl de kinderen spelen of hun huiswerk maken is een goede manier om stress te verminderen. Tijd nemen voor je favoriete tv-programma of een reep chocolade eten kan ook wonderen doen om jezelf te ontspannen en met de stress om te gaan.

Hoe reken je af met stress? Door jezelf het recht te gunnen je boek helemaal uit te lezen of tot aan het einde van je serie te kijken als je daar echt zin in hebt, door je kinderen en je partner bij te brengen dat mama niet de hele tijd onafgebroken voor de anderen klaar kan staan en dat ze soms ook een moment voor zichzelf nodig heeft.

En jij, wat doe jij het liefst om je te ontspannen?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279