7 tips voor een goede nachtrust!

7 tips voor een goede nachtrust

Door slaap ontspannen we niet alleen, maar we krijgen er ook nieuwe energie door. Dus verwen jezelf met zachte lakens, laad je lichaam opnieuw op en geniet van elk moment van de dag. Hier lees je hoe je dat doet.


  1. Vergeet niet dat elke stof die je lichaam aanraakt anders aanvoelt. Het bedekken van je huid met honderd procent katoen kan je de perfecte nacht en ochtend bezorgen. Dankzij de warmte van het katoen zal de werkelijkheid zacht en rustig van je afglijden.
  2. Een ruime pyjama is altijd de beste keuze. Deze beschermt je tegen kou, en tegelijkertijd blijft hij niet aan je lichaam plakken elke keer dat je je omdraait in bed.
  3. Zet comfortabele stoffen pantoffels naast je bed of draag dikke sokken. Je voeten warm houden is belangrijk; het beïnvloedt de warmtesensatie van het lichaam.
  4. Vermijd het drinken van sterke koffie of koude dranken voordat je naar bed gaat en na het wakker worden. Groene thee is rijk aan natuurlijke aroma's en vitaminen en geeft je een zacht duwtje in de richting van de werkelijkheid. Gebruik honing in plaats van zoetstof of suiker in je warme dranken.
  5. Slaap met katoenen of zuiver wollen lakens omdat dit natuurlijke stoffen zijn en comfort bieden aan het lichaam.
  6. Was je lakens ten minste om de andere week! Het slapen tussen schone, frisse lakens maakt je nachtrust efficiënter, zodat je daarna een geweldige volgende dag hebt.
  7. Voeg nog wat extra's toe aan dat aangename gevoel, en gebruik Lenor voor een nog rijkere slaapbeleving. Zo haal je het beste uit je avonden en ochtenden, en zorg je ervoor dat je kleren uiterst zacht aanvoelen op je huid.
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

moshs

moshs

gemeld

van die lakens is zo waar

  • melden
dsminneboo

dsminneboo

gemeld

Goede tips en de meeste doe ik ook zeker de laatste Lenor gebruiken!! Heerlijk

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279