5 tips om fruitig op te staan

5 tips om fruitig op te staan

De wekker gaat. Op sommige dagen blijf je liever nog even liggen. Lekker in het Leven geeft je tips om frisser en fruitiger op te staan en je dag goed te beginnen.


1. Wakker worden met licht...

Van een harde indringende zoemer op je wekker, daar wordt niemand lekker wakker van. Het is een stuk ontspannender wakker worden met een lekker deuntje of muziekje. Gebruik de wekker van jouw mobiele telefoon en kies jouw favoriete toon of song uit. Het is pas echt lekker wakker worden met een wekker met licht.

Tip: de app Weerbericht Wekker heeft alles in één: zoemer, radio, muziek uit je iTunes bibliotheek én een gesimuleerde zonsopgang 30 minuten voordat je wekker afgaat. En dat is niet alles. Het toont ook verjaardagen, temperatuur, weersverwachting en je kunt jouw favoriete foto's als achtergrond gebruiken.

2. Drankjes om voor op te staan

Verwen jezelf elke ochtend met een drankje waar je graag je bed voor uit komt: een dampende kop kruidenthee, een heerlijke Latte of een heerlijke vruchtensmoothie, die je gisteravond al in de koelkast hebt klaargezet. Daarnaast is het goed voor je lichaam, want zo vul je jouw water voorraad weer aan. Want 's nachts verlies je gemiddeld 1 a 1,5 liter water. En voor een frisse start van je lichaam is vocht een must!

3. Maak je lichaam wakker

Rek je lekker uit en doe een paar oefeningen om je spieren even wakker te maken. Draai je hoofd langzaam rond, beweeg je schouders een paar keer op en neer en draai een paar rondjes met je heupen. Ga vervolgens wijdbeens staan met licht gebogen knieën. Houd je handen ter hoogte van je navel, adem diep in terwijl je je armen in en ronde beweging boven je hoofd brengt. Adem uit en breng je weer armen omlaag. Herhaal dit 5 keer. Zo, nu is je lichaam ook wakker en is het tijd voor een frisse douche.

Always Discreet Boutique Incontinence Broekje Urineverlies SI00 NL
Always Discreet Boutique Broekjes Voor Urineverlies
(6)

ALWAYS DISCREET Boutique Broekje voor incontinentie

Ontdek nu!

4. Een superfrisse douche

Geniet met volle teugen van je douche. Focus je op het water, het geluid en de warmte. Douchen is tijd voor jezelf. Wacht dus nog even met het plannen van je dag of bedenken wat je vandaag aan zult trekken. En om echt lekker wakker te worden, gebruik je een mentholshampoo of verfrissende citrus douchegel. Zo begin je jouw dag fris en fruitig.
Tip: sluit af met een koud-warme wisseldouche. Dat is nog eens fris van start gaan!

5. Mooi en zacht ondergoed

Je begint de dag extra goed met mooi en zacht ondergoed. Kies een setje in een kleur die bij je kleding (of je humeur) past. Draag bij een strakke broek een mooie string of onzichtbare hipster. Onder een aansluitende jurk of korte rok kun je het beste een naadloos slipje of onzichtbare short aandoen. En van een superzacht of met karteltjes afgezet setje krijg je vanzelf een glimlach op je gezicht.

Tip: je vindt tot eind november op elk pak Always een sticker met 25% korting op Sloggi ondergoed. Begin je dag zelfverzekerd en goed met onzichtbaar maandverband én ondergoed!

Nog meer artikelen om jouw dag goed te beginnen:
Elke ochtend een ander kapsel
Goedemorgen ontbijt!
Kies lingerie die echt goed zit

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279