Groene groenten in papillot

Groene groenten in papillot

Maak de asperges schoon en snijd ze in twee. Spoel de groene boontjes en de snijbonen.


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 1 bussel groene asperges
  • 200 g groene boontjes
  • 250 g snijbonen
  • 200 g gepeulde verse erwtjes
  • 1 bosje bieslook
  • 2 takjes munt
  • 1 takje basilicum
  • 2 snuifjes piment d’Espelette
  • 4 el olijfolie
  • 1 tl fleur de sel
  • ½ tl versgemalen gemengde peper
  • bakpapier
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Maak de asperges schoon en snijd ze in twee. Spoel de groene boontjes en de snijbonen. Haal de punten en draadjes eraf. Snijd de snijbonen in grote stukken. Was de munt en de basilicum en dep droog. Doe hetzelfde met de bieslook. Hak de basilicum fijn. Meng de fijngehakte basilicum met piment d’Espelette, fleur de sel en gemengde peper.


  2. Knip 4 grote vellen bakpapier en leg ze op een werkvlak. Verdeel de groenten over de 4 vellen. Besprenkel met olijfolie. Bestrooi met het basilicummengsel. Voeg de muntblaadjes en de takjes bieslook toe.


  3. Plooi het papier en knoop de hoekjes om papillotes te vormen. Plaats ze in een stoomkoker en laat ongeveer 18 minuten koken.


  4. Dien meteen op.


Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven