Sommige vrouwen houden van hartig!

Snacktrend: bye bye zoet, hello hartig!

Heb je liever een zoet of hartig tussendoortje? En wat kiezen de meeste mensen? Laten we eens naar de trends in tussendoortjes kijken en de veranderingen die erachter zitten! Ook de snacks die we kiezen zijn modegevoelig.


Snack trends

Stel je een tuinfeest in de zomer voor. Je vrienden zijn er, er is muziek, misschien zelfs badminton... en hapjes natuurlijk! Wat zie je op de tafels staan? Precies, allerlei hartige dingetjes die relatief kort geleden op de markt zijn verschenen en gelijk heel populair zijn geworden. Mensen vinden ze erg lekker - het lijkt erop dat hartig de smaak van nu wordt!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Waarom hartig?

Als je in de supermarkt kijkt, zie je hoe veel groter de afdeling met hartige snacks in de afgelopen paar jaar is geworden. Natuurlijk verdwijnen de chocoladerepen niet, maar het groeiende aanbod chips en zoutjes is een duidelijk teken van een hartige trend. Anders dan een paar jaar geleden zijn er nu ook hartige snacks met minder vet, zoals bij Special K Cracker Crisps* die nu in de supermarkt liggen.
(*60% minder vet in vergelijking met reguliere chips...)

Lekker als tussendoortje of 's avonds op de bank. De nieuwe hartige smaken verbreden de keuze in zoute snacks en ze zijn een goede vervanging voor zoete tussendoortjes. Chips was nog nooit in zoveel verschillende smaken verkrijgbaar: naturel, fris, zuur, spicy, romig... het aanbod is eindeloos.Ook Special K Cracker Crisps is verkrijgbaar in Sweet Chili, Sour Cream and Onion en Sea Salt en Paprika is er genoeg om aan bijna ieders smaak te voldoen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279