Geniet van de me-time

Geniet van de me-time

Even helemaal niets moeten. Is dat niet heerlijk? Lees hoe belangrijk het is om van de leuke dingen in het leven te genieten en hoe je voor deze momenten kunt zorgen!


Wees jezelf

We vinden het allemaal fijn tijd met familie door te brengen. Er is niets leuker dan met je kinderen te spelen, een gesprek te hebben over iets wat je bezighoudt met je partner of samen te knuffelen op de bank... meestal. Maar, geef toe - tijden veranderen. Er zijn tegenwoordig ook andere dingen waar we van genieten: onze hobby's, vrienden, kunst, sport, muziek... Je bent een ouder en partner, maar daarnaast ben je ook iemand die voor zichzelf moet zorgen, een toegewijde hardloper of zwemmer, een filmfan of literatuurliefhebber. En de waarheid is dat je kinderen en partner alleen zullen profiteren als jij soms tussen al deze rollen schakelt. Je nieuwe indrukken en prestaties dragen bij aan een gelukkigere jij!

Ontspan, neem de tijd

Een van de belangrijkste adviezen die psychologen hun patiënten geven, is dat niemand perfect hoeft te zijn. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, een perfecte ouder bestaat niet - en dat is prima. Vergeet niet dat ook jij soms mag ontspannen, bijvoorbeeld genieten van jouw favoriete Special K Cracker Crisps als de kinderen in bed liggen. Vergelijk het met opvoeden: continu streng zijn is onmogelijk, er zijn momenten dat je de teugels best wat mag laten vieren.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Of je nu even wilt bijkletsen met je vrienden of zin hebt in een lekker dagje weg, het maakt niet uit wat zolang je maar zorgt dat je die tijd echt voor jezelf vrij maakt.Ontspanning, in welke vorm dan ook, levert je namelijk meer energie op en zorgt ervoor dat je op andere gebieden in je leven fitter en effectiever werkt.

Maak het waar

De moeilijkste stap is jezelf toestemming geven voor een beetje me-time. Maar nu weet je dat je je niet schuldig hoeft te voelen, toch? Nu moet je een dag vrijmaken om dit echt in praktijk te brengen en afspraken maken met de mensen die daarbij betrokken zijn, zoals je vrienden, ouders of partner. Probeer nog even niet te denken aan wat er thuis gebeurt - het is nu tijd voor jou! Zelfs als je nog even niets gepland hebt, kun je die tijd van tevoren vastleggen en later iets bedenken. Het is altijd een goed idee om vrienden uit te nodigen voor een kleine picknick of een wandeling. Neem wat drankjes, lekkere snacks, zoals Special K Cracker Crisps, wat vers fruit mee en geniet van een leuke dag in het park. Je zult zien dat de tijd nemen om even lekker te lachen met vrienden je veel goed kan doen.

Maak je geen zorgen - je kunt je gezin gerust een paar uur alleen laten, het is veilig, er zal ze niets gebeuren! Jouw lieverdjes zullen zeker spannende plannen bedenken om zichzelf bezig te houden. Zodat als je thuiskomt na een wellnessdagje of een volleybalwedstrijd, jij en je geliefde gezin allerlei verhalen te vertellen hebben. En voor de volgende keer dat je even weg bent, weet je dat ze best een paar uurtjes zonder jou kunnen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279