Bestrijd je herfstdip met deze 8 natuurlijke energieboosters

Bestrijd je herfstdip met deze 8 natuurlijke energieboosters

Last van een herfstdipje? Lekker in het Leven helpt jou je energieniveau op peil te houden. Deze 8 energieboosters peppen je meteen op én zijn makkelijk verkrijgbaar dit najaar.


1. Mandarijnen: Mandarijnen zitten barstensvol vitamine C. Dat is goed voor je energieniveau én je weerstand. Inspiratie: start je dag met een sapje van mandarijn, wortel en appel2. Spruiten: Spruitjes zijn misschien niet bij iedereen geliefd. Maar ze zijn wel goed voor je dankzij hun vitaminen en carotenoïden. Een natuurlijke energiebooster dus, die ook goed is voor je ogen. Inspiratie: maak eens een stamppot van knolselderij, spruiten, chorizo en kaas3. Peren: Peren zorgen voor een beter concentratievermogen: ideaal als tussendoortje op je werk. Bovendien zijn ze rijk aan vezels. Dit verlaagt je cholesterolgehalte én de kans op hart- en vaatziekten. Inspiratie: lekker in een slaatje met blauwe kaas4. Aardappelen: Met aardappelen krijg je die dagelijkse dosis koolhydraten, vezels, vitaminen en mineralen wel binnen. Aardappelen zijn heus geen dikmakers. De boosdoener is vaak de saus of het vlees. Inspiratie: probeer eens een salade van geroosterde groenten en aardappelen5. Pompelmoes: Pompelmoes pept je meteen op. Logisch, want hij is rijk aan vitaminen, mineralen en vezels. En die bittere smaak? Da’s kinine, een stof die de spijsvertering bevordert en koorts onderdrukt. Inspiratie: verwerk hem in een slaatje met rosbief, kappertjes en pijnboompitten6. Pompoenen: Noem pompoen gerust een superfood. Het is een bron van vitamine C, kalium en calcium. Het resultaat? Meer energie, een lagere bloeddruk en sterkere botten! Inspiratie: heerlijk in soep of hummus7. Bananen: Vergeet sportdrankjes: eet liever een banaan voor een intensieve work-out. Bananen bevatten veel koolhydraten en die geven je een instant energieboost. Inspiratie: bananenbrood is een aanrader8. Noten: Met noten zijn energiedipjes verleden tijd. Noten zitten immers boordevol vezels. Die zorgen ervoor dat je energiepeil stabiel blijft. Inspiratie: combineer ze met quinoa en bessen als ontbijt

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tornado

Tornado

gemeld

wat een goede en leuke tips, ik krijg er gewoon honger van.....

  • melden

blondine

gemeld

Eet regelmatig noten, bv in de kwark als ontbijt en ook in de avond zomaar even om te snoepen.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279