Zeven zomertips voor een stralend uiterlijk

Zeven zomertips voor een stralend uiterlijk

Zomer! Het is bijna zover. Heerlijk. Hoewel de zomer ook wat extra werk met zich meebrengt: ontharen, crèmes smeren, fitnessen, misschien wel een paar extra kilootjes kwijtraken… Wij helpen je met zeven zonnige zomertips.


Zeven zomertips voor een stralend uiterlijk

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Tip 1: geniet van je lichaamsverzorging
Bekijk lichaamsverzorging niet als een 'must' maar als een 'luxe'. Geniet van je dagelijkse schoonheidsritueel en trek er genoeg tijd voor uit. Masseer je elke dag vol overgave met anti-cellulitiscrème en verheug je al stiekem op het resultaat. Probeer tijdens het masseren naar ontspannende muziek te luisteren. Verwen jezelf met geurige crèmes of een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste. Of ga voor huisgemaakte maskertjes voor huid en haar (met feelgood ingrediënten zoals honing, banaan en komkommer).

Tip 2: pak de fiets of ga wandelen
Is het mooi weer? Pak dan de fiets of ga stappen, ook al is het een eindje. Lopen doet wonderen voor je lichaam. Zorg ervoor dat je elke dag minstens een half uurtje stapt. Om je te motiveren, kun je jezelf een doel stellen, zoals (lopend) dat boek bij die vriendin wegbrengen of even te voet een kijkje gaan nemen bij dat boetiekje aan de andere kant van de stad.

Tip 3: toon je van je mooiste kant
Heb je mooie schouders, een mooie boezem of mooie benen? Pak ze uit en besteed er extra aandacht aan. Ga voor kleding die je sterke punten mooi tot uiting laat komen.

Tip 4: doe jezelf een paar schoenen met hoge hakken cadeau
De zomer is een relaxed én sexy seizoen. Doe jezelf een paar sandaaltjes met hoge hakken of een jurkje cadeau en je voelt je direct heel verleidelijk.

Tip 5: wapen je met zonnebrandcrème!
Ook al hou je van een zongebruinde huid, bouw het langzaam op. Wapen je met zonnebrandcrème en stel je huid nooit onbeschermd bloot aan de zon. Zelfs die vijf minuutjes naar de bakker om de hoek kunnen funest zijn. Bedenk dat een roodverbrand huidje allerminst charmant is. En over rimpels hebben we het dan nog niet eens gehad!

Tip 6: ga voor net iets minder grote porties
Schep aan tafel net iets minder op je bord dan je gewend bent en laat in het restaurant altijd iets op je bord liggen of bestel wat minder dan gewoonlijk. Het zijn de kleine beetjes die helpen om die paar kilootjes eraf te krijgen.

Tip 7: snoep verstandig
De zomer is het seizoen van ijsjes en andere zoete tussendoortjes, maar snoep verstandig! Kies voor waterijs in plaats van roomijs, of nog beter: ga voor een stuk watermeloen. Vervang je zoete cocktail door een glas rosé of een tomatensapje dat je op smaak brengt met tabasco, zout en peper.


  

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279