Wat te doen op Moederdag?

Wat te doen op Moederdag?

Wil je je moeder een onvergetelijke Moederdag bezorgen? Vol dan onze do’s en don’ts!


De bloemen en het eitje op bed zijn natuurlijk moederdagsklassiekers, maar wat wil je moeder nou echt hebben op Moederdag? Een aantal do’s en don’ts voor de dag die volledig in het teken van je moeder staat!

Do’s

  • Begin met een lekker ontbijtje op bed. Het is Moederdag en de dag begint wanneer ze wakker wordt! Nooit iemand laten wachten op haar speciale dag, en zeker vandaag niet.
  • Betrek de (klein)kinderen erbij: ook al is het maar een kaartje voor Moederdag (LINK) of een tekening.
  • Wees creatief: dat bloemen en een geroosterd broodje op bed als traditie worden gezien, betekent dit natuurlijk niet dat tradities niet gebroken mogen worden. Pas je Moederdag cadeau aan op de persoon om wie het draait: houdt ze bijvoorbeeld van outdoor? Ga lekker picknicken!
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Don’ts

    • Laat geen rommel achter. Niets kan de sfeer zo verpesten als een afwas die nog gedaan moet worden of een tafel vol vlekken na de lunch of brunch. Plan dus tijd in voor het opruimen zodat de moeder in je leven dat niet zelf hoeft te doen!
    • Niet te praktisch worden: de dag moet speciaal zijn en dat gevoel wil je behouden. Ook al is er echt een nieuwe blender of een strijkbout of een noodhamertje voor in de auto nodig: bewaar dat soort dingen toch echt liever voor een willekeurige doordeweekse dag.
    • Geef ook weer niet teveel uit: Moederdag hoeft voor de meeste moeders geen super speciale dag te zijn waarbij jullie de rest van de maand financieel moeten uitkijken. Het moet gezellig én betaalbaar blijven!

Wat is jouw tactiek voor de perfecte Moederdag?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Vrouwen onder elkaar, praat mee!