Vibovit voor kinderen: voor iedere groeifase een eigen multi

Vibovit voor kinderen: voor iedere groeifase een eigen multi

Vibovit is een nieuwe serie vitaminen- en mineralensupplementen voor kinderen. Het gaat om zeven verschillende producten die nauwkeurig zijn afgestemd op de groei en ontwikkeling van ongeboren baby tot schoolkind.


Vibovit is een nieuwe serie vitaminen- en mineralensupplementen voor kinderen. Het gaat om zeven verschillende producten die nauwkeurig zijn afgestemd op de groei en ontwikkeling van ongeboren baby tot schoolkind. De samenstellingen en doseringen zijn aangepast aan de groeifase van je kind. Zo ben je er zeker van dat ze in elke levensfase als aanvulling op de voeding alle essentiële voedingsstoffen binnen krijgen tijdens hun groei en ontwikkeling.

Van pril tot school

Ook voor kinderen is een gezonde en gevarieerde voeding de basis om dagelijks voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Dit kan in deze tijd een grote uitdaging zijn. Veel ouders maken zich zorgen of hun kind wel goed en voldoende gevarieerd eet. Daarom kan een multivitamine helpen. Dat geldt ook voor vrouwen die zwanger zijn. Met Vibovit ben je er van verzekerd, dat je kind in iedere groeifase de voedingsstoffen binnen krijgt die het nodig heeft. Voor iedere leeftijd is er een nauwkeurig gedoseerd vitaminen- en mineraalsupplement. Daarmee ondersteun je tijdens hun groei en ontwikkeling van het prille begin tot school.

Conform WHO

Tijdens research en ontwikkeling baseerde Vibovit zich op de richtlijnen van de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO).

100% natuurlijke smaakstoffen

De zeven verschillende Vibovit vitaminen- en mineralensupplementen voor kinderen zijn niet alleen nauwkeurig samensteld, maar zijn ook vrij van kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en lactose. De smaakstoffen zijn 100% natuurlijk.

VIBOVIT Zwangerschap

Dit is een aanvulling op de dagelijkse voeding tijdens de zwangerschap. Vibovit Zwangerschap ondersteunt jou en de ontwikkeling van je ongeboren kind met tabletten die onder andere vitamine D en ijzer bevatten én Omega-3 capsules met DHA.

Meer informatie

VIBOVIT Borstvoeding

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Dit is een aanvulling op de dagelijkse voeding tijdens de borstvoeding. Vibovit Borstvoeding ondersteunt de ontwikkeling van de pasgeboren baby met tabletten die onder andere Calcium, vitamine D en ijzer bevatten én Omega-3 capsules met DHA.

Meer informatie

VIBOVIT Baby

Dit supplement is speciaal ontwikkeld om voeding van baby’s aan te vullen met 10mcg vitamine D om een normale groei van de botten vanaf de geboorte te ondersteunen.

Meer informatie

VIBOVIT Junior 4+

Dit is een volledig multivitaminen- en mineralensupplement om de voeding van kinderen van 4 tot 7 jaar aan te vullen. Het bevat alle essentiële vitaminen en mineralen in een dosering die goed is afgestemd op de unieke behoefte van kinderen in deze leeftijdscategorie. Er zijn twee varianten: kauwtabletten met fruitsmaak in vrolijke aapjesvorm, of fruitgummies in grappige dierenvormpjes.

Meer informatie

VIBOVIT Junior 8+

Dit is een volledig multivitaminen- en mineralensupplement om de voeding van kinderen van 8 tot 12 jaar aan te vullen. Het bevat alle vitaminen en mineralen in een dosering die goed is afgestemd op de unieke behoeften van kinderen in deze leeftijdscategorie. Er zijn twee varianten: stervormige fruitige kauwtabletten en lettervormige gummies met aardbeismaak.

Meer informatie

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven