Realiseer je dromen, maak een plan

Realiseer je dromen, maak een plan

Het nieuwe jaar geeft je dat ‘alles-is-mogelijk’ gevoel – en zeg nou zelf, is er een beter moment om je dromen te realiseren?


Het nieuwe jaar geeft je dat ‘alles-is-mogelijk’ gevoel – en zeg nou zelf, is er een beter moment om je dromen te realiseren? 

Groots dromen
Alle succesvolle mensen, mannen en vrouwen, zijn dromers. Ze stellen zich voor wat hun toekomst zou kunnen zijn – ideaal in alle opzichten – en werken dan iedere dag naar die verre visie, het doel of de reden toe. Zonder fantasie zouden we nooit buiten de lijntjes durven te kleuren. 

Blijf niet in een fantasiewereld hangen
In een fantasiewereld blijven hangen is natuurlijk niet constructief – je moet wel wat doen met je dromen en je kunt nooit te ver gaan. 

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De kloof overbruggen
Om de kloof tussen fantasie en realiteit te overbruggen raden we je aan om het volgende te doen:

  • Schrijf het op: beschrijf je dromen en fantasieën tot in detail. Wat is de visie die je voor jezelf hebt? Hoe ziet het er precies uit, hoe voel je je daarbij en welke impact zou dit op je leven hebben? 
  • Schets de volgorde: Visies hebben een logische volgorde van stappen nodig die we moeten nemen om tot een bepaald resultaat te komen. Iedere stap heeft een bepaalde hoeveelheid tijd en geld nodig. Door dit uit te tekenen begin je de weg van fantasie en naar realiteit af te leggen: naar het haalbare.
  • Maak een actieplan: Nu moet je een plan maken – wat kan je nu al onmiddellijk doen? Wat staat je budget en beschikbare tijd je toe te doen? Hoeveel geld moet je iedere maand sparen of opzij leggen? Hoelang gaat het duren voordat je de volgende stap in jouw plan kunt nemen?
  • Doe het nu! Stilstaan is je grootste vijand… doe wat je kunt, al is het maar onderzoek. Zo houd je je droom levend. 
  • Documenteer: Begin een dagboek en schrijf alles op dat je doet en beschrijf elke stap die je behaalt. Zo kun je je vorderingen goed volgen en zien hoeveel dichter je bij je droom staat. 

“Never relegate your fantasies to the storage closet. They hold the power of a new reality”
Vrije vertaling: “Verwijs je fantasieën nooit richting de opbergkast. Ze hebben de kracht van een nieuwe realiteit.”

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Ik was altijd blij met dat ik gevraagd werd voor of te testen van. Of als ik vroeg om proef monsters of gewoon omdat ik lid ben. Kreeg ik ze zomaar. Incl kortingsbonnen etc. Nu echt nooit meer. Aangezien ik niet mobiel ben en wel zorg voor twee koters. Had ik op die manier ook nog een ander lijntje met de maatschappij. Niet alleen ouwe mensen kunnen eenzaam zijn. Ook moeders in een rolstoel met veel pijn. Die geen mantelzorg heeft. Mijn buitenwereld zijn mijn kids Pc geld is er niet WAO

  • melden
Mariannah

Mariannah

gemeld

Hang je doelen op! Type in een mooi lettertype je soelen, print dit uit op mooi papier en doe het in een mooie fotolijst. Gegarandeerd dat je nog enthousiaster wordt!

  • melden

blondine

gemeld

Als je een lijst maak van je goede voornemens dat is natuurlijk altijd goed, maar je moet je ook al en toe belonen. Als er dan wat af is dan beloon je jezelf met iets, maakt niet uit wat maar dat geeft de burger weer moed zeggen ze dan.En niet te veel in 1 keer anders zakt de moed je al in de schoenen.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven