Moe? Straks niet meer!

Moe? Straks niet meer!

We hebben het allemaal wel eens: je voelt je doodop. Statistisch gezien hebben de meeste mensen dat in januari, maar de woorden voorjaarsmoeheid en najaarsmoeheid bestaan niet voor niets. Zo pep je jezelf weer op.


Een slecht humeur, een eeuwigdurende verkoudheid, moeite om je te concentreren, zin om overdag te slapen… vermoeidheid kan je in je dagelijks leven vervelend in de weg zitten.

Luister naar je lichaam
Als je moe bent, wil je lichaam iets tegen je zeggen. Maak je lange dagen? Dan zegt je lichaam “stop”! Het is dus zaak dat je weer een ritme vindt dat aansluit op je organisme zodat je je minder moe gaat voelen.

Moe_Straks_niet_meerEen uur eerder naar bed
Dwing jezelf om door de week minstens een uur vroeger te gaan slapen als je vaak moe bent, dat geeft je vanzelf meer energie. Zeven uur nachtrust is het absolute minimum. Probeer op vaste tijden naar bed te gaan en op te staan. Je innerlijke klok zal daar rustiger van tikken en je slaap zal je meer voor je doen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Minder afspraken
Maak minstens een maand lang minder afspraken ’s avonds en in het weekend. Jazeker, het is verrijkend om naar een leesclub te gaan of kooklessen te volgen, maar zoveel activiteiten zijn ook vermoeiend en je lichaam heeft nu rust nodig. Geniet er af en toe van om thuis eens lekker te niksen!

Moe_Straks_niet_meerMoeMinder alcohol
Vermijd alcohol zoveel mogelijk, want alcohol vermindert de kwaliteit van je slaap aanzienlijk en zorgt ervoor dat je ’s ochtends moe opstaat.. Zie, als het even kan, ook af van erg zware maaltijden vóór het slapengaan en geef de voorkeur aan groenten en fruit.

Kuurtje
Omdat onze voeding niet altijd perfect is, kun je af en toe een gebrek aan mineralen hebben waardoor je je moe voelt. Daarom is een vitaminen- en mineralenkuur met extra vitamine C, B, ijzer, magnesium, fosfor, zink en koper op zijn tijd nuttig. Denk er daarbij wel aan dat je die supplementen tijdelijk neemt wanneer je je bijzonder moe voelt.  Op lange termijn kijk je beter eens naar je dieet om te zien hoe je deze vitamines en mineralen via je voeding kan opnemen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279