Goeiemorgen!

Goeiemorgen!

Mannen en gadgets, ze kunnen ze niet weerstaan. Zelfs in het ochtendritueel heeft elk gadget zijn plaatsje gevonden. Met deze geweldige items krijgt het ochtendgloren net ietsje meer gloed.


7u00 - Wake-up!
Wèg met de piepjes, rinkels of irritante reclameboodschappen tijdens het ontwaken: voortaan kwettert een vrolijk dansend vogeltje jullie uit bed.
Habitat

7u10 - Stay cool
Geen tijd voor irritaties ’s ochtends, op geen enkel vlak. De Braun CoolTec is het allereerste scheerapparaat met ingebouwd koelingsysteem. Hierdoor koelt de huid af tijdens het scheren, en is irritatie uitgesloten.
Braun

Goeiemorgen

7u15 - Love you a latte
Terwijl hij zich scheert, verlekkert zij zich op de perfecte, fluweelzachte latte die haar intussen onmisbare koffiemachine bereidt.
Illy - Philips

7u20 - Morning vibes
Een ode aan de fifties: de technologie van nu in het o zo populaire jasje van toen. Voor welk ochtenddeuntje vallen jullie vandaag?
Dynomighty

Goeiemorgen

7u30 - Breaking news
Tijdens het ontbijt scrollt hij op de iPad alvast even door zijn mails. Daarna inpakken – in een stijlvol beschermhoesje – en wegwezen richting badkamer.
Cortina

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

8u00 - Finishing touch
Samen de deur uit met een tandartsschoon gevoel. Deze stijlvolle Oral-B Black is een musthave voor liefhebbers van designpareltjes. Een combinatie van exclusief design en supertechnologie: je hebt de keuze tussen maar liefst zes poetsmodussen waaronder de gloednieuw tongpoetsmodus.
Oral-B

Goeiemorgen

8u20 - Grab it
Hij grabbelt nog snel z’n smartphone mee, zij haar sleutels. Sinds de aanschaf van dit item verspillen jullie geen tijd meer aan een zenuwslopende zoektocht...
Espoo nordic

Goeiemorgen

8u30 - And off we go
Jij gaat een drukke ochtendspits tegemoet, hij fietst sportief, stijlvol en ’n tikje retro naar het werk.
Stipbike

Goeiemorgen

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279