Geen relatie, wel gelukkig

Geen relatie, wel gelukkig

Waarom zou je niet happy kunnen zijn in je eentje? De tijd dat mensen zielig waren wanneer ze alleenstaand waren, is ouderwets en achterhaald. Als single kun je met volle teugen genieten van het leven. Wij geven je 9 redenen waarom het nog helemaal niet zo slecht is om alleen te zijn.


1. Als je single bent, dan kun je doen waar je zin in hebt. Wees impulsief en geniet van je vrijheid! Wie kan het wat schelen als je op een avond twee keer na elkaar naar dezelfde film op dvd kijkt en jezelf om middernacht trakteert op een megaportie chocolade ijs?

relatie

2. Als je alleenstaand bent, kun je je vrije tijd besteden aan activiteiten die je zelf heel leuk vindt. Maak eens een lijstje van alles wat je altijd al hebt willen doen maar waar je nog niet aan toe bent gekomen: je inschrijven voor een paaldans cursus, leren diepzeeduiken, je aansluiten bij een breicafé, …

3. Het is niet omdat je alleen bent, dat je je uiterlijk moet verwaarlozen. Integendeel. Kies je kleding en je make-up met zorg uit. Hoe beter je er uitziet, hoe aantrekkelijker je je voelt. Wedden dat de prins op het witte paard ineens voor jou halt houdt?

4. Nu je single bent, kun je jouw huis precies inrichten zoals jij het hebben wilt zonder dat je water bij de wijn hoeft te doen. Bloemetjesbehang? Roodfluwelen zetels? Heel veel fotolijstjes? Jij hebt het voor het zeggen!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

5. Tijd om in de keuken te experimenten met nieuwe recepten. Als je de boel verknalt, ben jij de enige die het weet. En is je gerecht toch fantastisch gelukt, dan weet je meteen wat je gaat klaarmaken wanneer je de volgende keer vrienden uitnodigt op een etentje.

6. Ook de badkamer is helemaal jouw domein als je single bent. Maak er je eigen wellness center van, een oase van rust met kaarsjes, een dikke badjas, fraaie slippers, fluweelzachte verzorgingsproducten en lekkere geurtjes.

7. Zonder relatie kun je meer energie in je werk stoppen. Dit is misschien hét moment om grote projecten op te starten, te gaan reizen voor je baan of een promotie in de wacht te slepen. relatie

8. Je vriendenkring uitbreiden is een koud kunstje wanneer je alleenstaand bent. Er zijn immers massa’s mensen die alleen zijn en die ook op zoek zijn naar nieuwe vrienden. Wil je in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen leren kennen, dan is een activiteitenclub voor singles misschien iets voor jou.

9.Datingsites, dinnerdating, speeddating, relatiebemiddelingsbureaus: er zijn genoeg mogelijkheden om op zoek te gaan naar een nieuwe relatie. Maar fixeer je niet op je zoektocht. Als je de indruk geeft dat je wanhopig bent, zal je potentiële partners eerder afstoten dan aantrekken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279