Elke dag een glamourdag!

Elke dag een glamourdag!

Er elke dag stralend uit zien, dat wil jij toch ook? Lekker in het Leven geeft glamourtips om er het hele jaar goed uit te zien!


Dagelijks glamourmoment: het schoolplein

Oké, je hoeft op het schoolplein geen modeshow te lopen, maar stiekem kijken moeders toch naar elkaars kleding, haar, make-up en accessoires. Een vleugje blush, een lijntje oogpotlood en wat mascara zorgen ervoor dat je er verzorgd uitziet, zelfs op de maandagochtend! Tip: was en föhn je haar s’ avonds, dan kun je s’ morgens zonder zorgen de deur uit.

Wekelijks glamourmoment: uitgaan

Ga je gezellig uit eten met vrienden of vriendinnen en daarna nog een dansje doen? Dan wil je er natuurlijk op je best uitzien. En dan mag je best wat extra aandacht aan je uiterlijk besteden. Een mooie oogschaduw met een glittertje erin, een paar nepwimpers of mooi gemanicuurde nagels geven je een sensuele en glamourous uitstraling. Fris gepoetste witte tanden, lippenstift, hoge hakken en je bent er helemaal klaar voor. Tip: stop een paar oprolbare ballerina’s in je tas, zo kom je zonder pijnlijke voeten thuis!

Jaarlijks glamourmoment: je verjaardag

Vier je verjaardag uitbundig. De tijd tegenhouden kun je toch niet, geniet dus van alle aandacht die je op jouw geboortedag krijgt. Geef een etentje of feestje thuis en doe je mooiste partydress aan. Ga een dag van tevoren naar de kapper en schoonheidsspecialiste om er piekfijn uit te zien. Tip: zet een dresscode op de uitnodiging, bijvoorbeeld roaring twenties of dandy’s & diva’s.

Oral-B 3D White Luxe Glans en Glamour
Oral-B 3DWhite Luxe Diamond Strong
(259)

Oral-B, de expert voor je mondhygiëne

Ontdek nu!

Zakelijk glamourmoment: sollicitatie, diploma of promotie

Op je werk heb je ook jouw glamourmomenten: een presentatie, een promotie of de diploma-uitreiking van jouw afgeronde opleiding. Dan wil je er toch op je best uitzien? Een stralende lach, mooie kleding en bijpassende accessores. En als je gaat solliciteren zoek je jouw outfit nog zorgvuldiger uit: verzorgd en zakelijk. Dat wil zeggen niet te veel make-up, geen diep decolleté, net (opgestoken) haar en gepoetste schoenen. Verzorgde handen, nagels en schone tanden zijn ook details waar tijdens een gesprek op gelet wordt, want dit vertelt iets over hoe netjes je bent. En als die nieuwe baan eenmaal binnen is, is het tijd voor champagne!

Feestelijk glamourmoment: party time

Voor een feestje tut je je lekker op. Je begint met een warm bad of verfrissende douche. Je scheert je benen en oksels en gebruikt een verzorgende bodylotion. Dan is het tijd om je haar te föhnen, je nagels te lakken, je feestkleding aan te trekken en voordat je weggaat poets je natuurlijk je tanden nog even grondig. Mix grote sieraden voor een extra shiny look! Tip: kijk voor glamourous sterrenlooks op nelly.com.

Hét ultieme glamourmoment: jouw eigen bruiloft

Op jouw grote liefdesdag wil je er natuurlijk faboulous uit zien. Laat je inspireren door de royal wedding dresses en de bruidsmeisjesjurk van Pippa Middleton. En onze eigen Maxima met haar stralende glimlach is natuurlijk hét voorbeeld van een stralende bruid. Op de dag zelf zit jou lichaam vol adrenaline en happiness, dat je de hele dag met een big smile rondloopt, jouw allermooiste accessoire. En het is niet raar als je aan het einde van de dag pijn in je wangen van het lachen hebt.

Wil je wittere tanden om er nog stralender uit te zien? Gebruik dan Oral B 3D white glamour voor zichtbaar wittere tanden in 2 weken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

ferie

ferie

gemeld

vergeet nooit je rode lipstift aan te doen.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279