Een zonnig humeur

Een zonnig humeur

De zon schijnt! Je stapt opgewekt uit bed en hebt zin in een mooie dag vol leuke activiteiten. Een terrasje pakken of een beetje in de tuin rommelen. De zon geeft je energie, een mooie kleur én een zonnig humeur!


Licht geeft energie
Zodra de zon schijnt, wil je erop uit. Of het nu een stuk fietsen is, tuinieren of wandelen, je bent actief. Want, hoe meer licht, hoe meer energie. Denk maar eens aan een druilerige, regenachtige dag. De kans is groot dat je op die dag nergens zin in had. In het voorjaar en in de zomer zijn de dagen langer, waardoor je lichaam automatisch in een actieve stand staat. Tijd voor actie!

Goed voor je humeur
Juist doordat je actief bent, krijg je meer energie. Je voelt je goed en bent vrolijk. Niet alleen jij, maar ook je vrienden hebben vaker zin om een dagje naar buiten te gaan. De zon is dus niet alleen goed voor je humeur, maar ook voor je sociale contacten!

Vitamine D
Wist je dat zonlicht je niet alleen energie geeft, maar ook goed voor je lichaam is? Dit heeft alles te maken met vitamine D. Je lichaam maakt deze stof aan onder invloed van de zon. Deze vitamine is vooral nodig voor stevige botten en tanden en belangrijk bij het voorkomen van botontkalking. En 10 minuten per dag in de zon is al genoeg voor de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine D. Om vrolijk van te worden!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wat zie je er goed uit
Een andere aangename bijkomstigheid is dat je een mooie zomerse teint krijgt. Je ziet er stukken beter uit als je zongebruind bent. Oneffenheden van de huid zijn namelijk minder zichtbaar en kleding staat ook beter. Bovendien zie je er meer uitgerust uit. Wedden dat jij een nog stralender humeur van jouw zongebruinde huid krijgt?

Wil jij altijd genieten van een mooie zomerse teint? Probeer dan eens ’Complete Everyday Sunshine Diepe Zomerse Gloed’ van Olaz. Dit is een unieke dagcrème met een vleugje natuurlijke zelfbruiner, UVA/UVB bescherming SPF 15 en huid verwennende vitamine E.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279