Een relooking van kop tot teen

Een relooking van kop tot teen

Zij hebben meegespeeld met de Oral-B smile wedstrijd en… gewonnen!


De hoofdwinnaars van de wedstrijd hebben genoten van een volledige make-over van kop tot teen! Van kapsel en make-up tot en met kleding. Loredana Danese zorgde voor een kapsel make-over, Alex Valverde gaf hen een nieuwe make-up look en Sarah Roelstraete zorgde ervoor dat hun kleerkast werd aangevuld.
En last but not least, iedereen ging naar huis met een goodiebag gevuld met leuke producten.

Benieuwd naar de voor en na?

Stephanie - een dag om nooit te vergeten

"Bij aankomst, een tikkeltje zenuwachtig wel, in de Alex&Ed Studio werden we meteen hartelijk ontvangen door het team! Allereerst werden mij moeder en ik onder handen genomen in de kappersstoel. Haar haar werd in model gebracht, dat van mij ook geknipt en geföhnd. Ik had al eens gelezen over de blow dry-techniek, maar dat mijn haar er zo mooi van zou worden had ik nooit gedacht! Daarna volgde de make-up! Alex wist precies welke kleuren er bij ons gezicht paste en heeft ons prachtig opgemaakt. Zo mooi zagen we er nog nooit uit, ha ha! 

Oral-B 3D White Luxe Glans en Glamour
Oral-B 3DWhite Luxe Diamond Strong
(259)

Oral-B, de expert voor je mondhygiëne

Ontdek nu!

Daarna werd het tijd voor een gezellige shopping-spree met onze eigen personal shopper. Een erg vrolijke en spontane vrouw die ons met veel enthousiasme zo mooi mogelijk probeerde aan te kleden. Na afloop waren we geslaagd bij zowel de New Look als bij S. Oliver. Beiden waren we erg blij met onze kleding en het voelde echt als once in a lifetime. Tot slot werden we beiden nog op de foto gezet, een ware fotoshoot, en kregen we een fijne goodiebag.

Team: bedankt voor alle goede zorgen, we hebben enorm genoten van deze leuke, maar ook spannende dag! "

Gerda - Aan iedereen die deze dag tot een succes heeft gemaakt!  

Wat een geweldige dag hebben jullie ons gegeven.  Mooi opgemaakt en mijn haar gestyled en dan ook nog met een personal shopper en styliste die met ons mee ging om kleding uit te zoeken.  En het was helemaal geslaagd en daarvoor wil ik iedereen bedanken die hier aan mee hebben gewerkt.
Ook bedankt voor de lekkere hapjes en het brood.  Dit was iets om nooit te vergeten en de fotograaf heeft geweldige foto's  gemaakt!

Ook de andere winnaars zijn in de watten gelegd. Zij hebben kunnen genieten van de toverkunsten van Alex en Loredana en kregen allemaal een nieuwe make-up- en kapsellook.
Benieuwd naar het resultaat? Klik hier

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

ratzel

ratzel

gemeld

Mijn dochter en ikzelf ..prachtig! Geweldig om dit mee te mogen maken!! Allemaal die hieraan hebben meegewerkt BEDANKT voor de onvergetelijke dag en bedankt dochter dat ik mee mocht! :)

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven