Een opgeruimd en fris hoofd

Een opgeruimd en fris hoofd

Heb jij ook zo veel aan je hoofd of vraag je (te)veel van jezelf? Haal dan eens lekker een bezem door je hoofd en geniet van de dingen die je doet (of juist niet doet)! Lekker in het Leven geeft je tips voor een opgeruimd en fris hoofd.


Durf te kiezen
Niet alles en iedereen kan prioriteit nummer 1 zijn. Denk goed na wat voor jou écht belangrijk is en durf te kiezen voor jezelf. Heb je een afspraak, maar wil je eigenlijk liever samen met je partner wat leuks doen of even lekker sporten? Als je weet wat goed voor je is en waar jij blij van wordt, kies er dan voor om precies dat te doen. Dit brengt rust in je hoofd. Tip: maak een top 5 van mensen en activiteiten die voor jou belangrijk zijn. Hang het lijstje op je spiegel of stop het in je portemonnee.

Opruimen
Veel vrouwen (en ook heus wel wat mannen) worden onrustig van een rommelig huis. Vlieg in 10 minuten door je huis en ruim alles even snel op. Wedden dat je daarna rustiger bent en wél onderuit op de bank kunt gaan zitten? Niet zo gek, want een opgeruimde omgeving zorgt voor rust in je hoofd!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zorgen en slecht slapen
Ben jij het type dat zich veel zorgen maakt en van alles moet? Slaap je slecht omdat je ligt te piekeren over je werk, de kinderen, het huishouden, relatieproblemen of alles wat je nog moet doen? Je kunt tot rust komen door alles wat je bezighoudt op te schrijven. Zo maak je je hoofd leeg, je hoofd hoeft het niet meer te onthouden. Bewaar naast je bed altijd een boekje en een pen, zodat je op elk tijdstip je hoofd kunt 'leegschrijven'.

Nog meer ontspannen? Op zoek naar meer tips over ontspannen? Lees dan ook de artikelen Ontstressen en relaxen en Stressvrij in 2 minuten: volg het Lekker in het Leven programma!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279