Een feestje voor je zintuigen

Een feestje voor je zintuigen

Gebruik jij jouw zintuigen bewust? Lekker in het Leven geeft je tips om simpele dagelijkse dingen intenser te ervaren en het leven nog feestelijker te maken!


Ruiken
Geur speelt een belangrijke rol bij jouw partnerkeuze. Als iemand lekker ruikt vind je hem of haar eerder aantrekkelijk. Zo is geur ook van invloed op dagelijks leven. Wordt jij ook zo blij van de geur van een frisgewassen dekbed, net gemaaid gras of verse bloemen? Jouw neus kan ook positief geprikkeld worden door prettige etensluchtjes, denk aan de geur van versgebakken brood of appeltaart. En wist je dat geuren (feestelijke) herinneringen kunnen terugbrengen?

Zien
Kun jij ‘kwijlen’ bij het zien van een paar prachtige pumps of wordt je gelukkig van een mooi uitzicht? Designspullen, foto’s, films, een mooi opgemaakt bord of knappe mensen prikkelen constant jouw zintuigen. Maar kijk jij wel écht? Door jouw omgeving intenser te bekijken vallen je dingen op die je anders over het hoofd zou zien: een prachtige veer op de grond, de kleuren in de lucht of de stralende ogen van een voorbijganger.

Voelen
Een gladde zachte huid voelt heerlijk, net zoals zachte kleding of stof. Sluit je ogen en voel met je vingertoppen het verschil tussen flanel, satijn, zijde en katoen. Wrijf de stof ook eens over je wang, zo neem je het weer heel anders waar! Je kunt natuurlijk ook met je mond (en tong) voelen. Hoe voelt een hap appelkruimeltaart of een slok Prosecco? Concentreer je op het ‘mondgevoel’. Zo geniet je nog meer van lekkernijen!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Proeven
Bij het zien van een feestelijk opgemaakt gerecht loopt het water je in de mond. Maar proef jij ook welke ingrediënten de kok heeft gebruikt? Probeer er eens 3 op te noemen. Tip: eet langzaam en zuig er wat zuurstof bij, zo proef je beter. Dit geldt natuurlijk ook voor de drankjes en wijn die je er bij drinkt. En, met een lekker achtergrondmuziekje kun je zelfs de goede sfeer proeven!

Horen
Muziek maakt je vrolijk, energiek of juist heel sentimenteel. Luister als je een beetje sip bent dus naar een lekker swingend nummer. Wedden dat jouw humeur binnen ‘no-time’ enorm opgeknapt is. En geen feestje zonder muziek! En denk nu eens aan jouw favoriete film (die je wel tig keer gezien hebt!). Je herkent binnen een paar seconden de soundtrack van (oude) films als Dirty Dancing, Titanic, Grease, I will always love you en Alles is Liefde.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279