Echt doen: 2 ons groente en 2 stuks fruit!

Echt doen: 2 ons groente en 2 stuks fruit!

Fruit en groenten zijn niet alleen lekker, ze bevatten ook essentiële voedingsbestanddelen. En ze helpen hart- en vaatziekten en kanker voorkomen. Eten jullie er thuis genoeg van?


Echt doen: 2 ons groente en 2 stuks fruit!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Het lijkt een open deur, maar gezond eten is belangrijk voor een gezond leven. Gezond eten levert de voedingsstoffen die nodig zijn om het lichaam gezond te houden. En samen met voldoende bewegen is het de basis voor een goed gewicht en verkleint het bovendien het risico op chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en een aantal vormen van kanker.

Wat eet je op een dag?
Een goed dagmenu bestaat uit drie hoofdmaaltijden en niet meer dan drie à vier keer iets tussendoor. Sla geen ontbijt, lunch of warme maaltijd over. Neem de rust en de tijd voor je eten. Dat is belangrijk om op een gezond gewicht te blijven. Natuurlijk kies je bewust voor gezonde voeding, maar vergeet ook niet te genieten van je eten. Doordeweeks kies je waarschijnlijk voor lekker, snel en makkelijk (en dat kan ook gezond!) en in het weekend geniet je ouderwets van een gezond meergangenmenu aan een mooi gedekte tafel.

Gezonde tips van het voedingscentrum
De adviezen van het voedingscentrum zijn duidelijk. Bij gezond eten horen 2 ons groente en 2 stuks fruit per dag. Maar veel Nederlanders halen dat niet. Schrijf op wat jij met je gezin per dag binnenkrijgt. En kijk eens kritisch naar de tussendoortjes. Neem tussendoor vers fruit, maar denk ook aan snackgroente, snoeptomaten en worteltjes. Die doen het overigens ook prima in de lunchbox van je kind! Kijk voor veel meer tips en gezonde adviezen op www.voedingscentrum.nl.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279