De heilzame werking van groene thee

De heilzame werking van groene thee

Studies bewijzen het al jaren. Groene thee bevat zeldzame, heilzame bestanddelen die ons beschermen tegen sommige kankers.


Uit een Chinese studie die in 1997 verscheen in The International Journal of Cancer bleek het al: het aantal darm- rectum- of pancreaskankergevallen ligt duidelijk lager bij mannen en vrouwen die groene thee drinken.

Groen thee

Een recente studie van het Franse Ministerie van Gezondheid toont dan weer aan dat catechines, een actief bestanddeel van groene thee, het risico op kanker verkleinen. De hypothese van de onderzoekers is dat die catechines het testosterongehalte verminderen. Hierdoor wordt ontwikkeling van uitzaaiingen van prostaatkanker elders in het organisme geremd. Op de ontwikkeling van prostaatkanker zelf heeft het drinken van groene thee dan weer geen effect.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
Groen thee

Tot slot nog een raadgeving voor het onderhoud van je theepot. Reinig je pot na elk gebruik met lauw water zonder wasmiddel. Nog beter: poets de binnenkant van de pot zo nu en dan met een vochtige vaatdoek die gedrenkt is in soda.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279