Creëer onvergetelijke momenten voor je gezin

Creëer onvergetelijke momenten voor je gezin

Waar denk je als eerste aan als je aan je kindertijd denkt? We hebben allemaal herinneringen aan bijzondere momenten die we nooit zullen vergeten. En waarschijnlijk zijn het niet de dingen die het meeste geld kostten, maar de momenten die we met onze dierbaren hebben doorgebracht. Die tijden waarvan je wilde dat ze altijd zouden blijven duren. We hebben nog niet ontdekt hoe we de tijd stil kunnen zetten, maar er zijn wel manieren om vanaf nu alle bijzondere momenten voor jouw gezin onvergetelijk te maken.


Gebruik geuren om sfeer te creëren
Onze reukzin staat in direct verband met onze diepste emoties. Dat betekent dat bepaalde geuren rechtstreeks invloed kunnen hebben op hoe we ons voelen. Lenor heeft verschillende geuren die jou helpen op de gemoedstoestand van jouw dierbaren in te spelen. Je kunt bijvoorbeeld Nachtelijke Harmonie gebruiken voor lakens zodat je gezinsleden zich extra geborgen voelen als je ze welterusten wenst en zorgen voor een goede nachtrust. Met Ontwakende Lente voor de handdoeken zorg je ervoor dat ze fris en blij aan hun dag beginnen. En voor truien kun je het luxueuze Robijn Jasmijn gebruiken, zodat iedereen kan ruiken hoeveel je om ze geeft.

Gebruik de kracht van geuren om speciale momenten extra bijzonder te maken
Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan in het creëren van bijzondere momenten. Heb je plannen om naar de kust te gaan? Een pretpark of een citytrip? Doe dan de was met een energetische variant zoals Lenor Wilde Bloeiende Bloem of Zeebries. Laat de heerlijke aroma’s je gezin en jezelf energie geven.

Breng je liever een gezellige herfstdag thuis door met je gezin? Een filmpje kijken en spelletjes spelen terwijl de gure novemberregen tegen het raam tikt? Leg dan dekentjes klaar die je met Lenor Ontwakende Lente hebt gewassen voor een opgewekt gevoel. Of Lenor Zomerse Bries om een gezellige en knusse sfeer te creëren.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Liever een avondje alleen met je partner? Kies dan voor Lenor Smaragd & Ivoor Bloem, een luxueuze en elegante geur. Of je nu energie, comfort of ontspanning zoekt - en wat de gelegenheid ook is - Lenor heeft de geur voor jou.

Gebruik de kracht van geuren om herinneringen vast te leggen
Geuren hebben niet alleen invloed op hoe we ons voelen, ze helpen ons ook de mooiste momenten nog levendiger te herinneren. Gezinsfoto’s zijn leuk om te laten zien, ze kunnen nooit de hele herinnering tot in detail weergeven. Je herinnert je misschien de geur van oma's zelfgebakken appeltaart, hoe het haar van je eerste vriendje rook of de geur van de handdoeken die je moeder waste. Laat je kinderen zoveel mogelijk geuren ervaren zodat ze die in hun herinneringen kunnen opslaan. Ook hier kan je de parfums van Lenor gebruiken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven