Alles wat je moet weten over vitaminen, mineralen en voedingssupplementen

Alles wat je moet weten over vitaminen, mineralen en voedingssupplementen

Ook al eet je gezond, soms wil je de dagelijkse voeding aanvullen met specifieke voedingsstoffen, om er zeker van te zijn dat je alles binnenkrijgt. Dit kan door specifieke voeding of door voedingssupplementen.


Wat zijn vitaminen, mineralen en vetzuren?
Vitaminen, mineralen en vetzuren zijn voedingsstoffen en onderdelen van onze dagelijkse voeding die belangrijk zijn voor onze gezondheid. Ze ondersteunen onze immuniteit, zoals Vitamine A en C, en kunnen een gezonde ontwikkeling bij kinderen bevorderen, zoals Vitamine D dat de botgroei ondersteunt. Vitaminen en mineralen zijn essentiële voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft voor verschillende functies in het menselijk lichaam. Deze voedingsstoffen worden niet altijd 1-2-3  door ons lichaam geproduceerd en moeten dus ‘extern’ worden verkregen. Dit gebeurt via voeding, voedingssupplementen kunnen hier een aanvulling op zijn.

Waarvoor zijn voedingssupplementen?
Aangezien je het merendeel van de voedingsstoffen uit je voeding opneemt, is het belangrijk dat je elke dag gebalanceerde voeding binnenkrijgt. Probeer elke dag gezond en gevarieerd te eten. Soms kan het gewenst zijn de voeding aan te vullen, om er zeker van te zijn dat je alle essentiele voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit kan met voedingssupplementen. Let op, voedingssupplementen zijn niet bedoeld om maaltijden of bepaalde voedingsstoffen te vervangen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Aanvulling op een gezond voedingspatroon
Een gezond voedingspatroon is belangrijk om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Je probeert gezond te koken en verantwoorde lunches voor je kinderen te maken, maar soms ben je bezorgd of je kind wel atijd voldoende binnenkrijgt. Tip: je kunt voedingssupplementen gebruiken om de voeding aan te vullen, zoals de nieuwe producten van Vibovit.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven