De voordelen van actieve houtskool als natuurlijk ingrediënt

Welzijn
23/04/2021
Het nieuwe favoriete ingrediënt onder sterren en influencers: actieve houtskool.

Actieve houtskool is een poeder dat ontstaat door natuurlijke bronnen van koolstof, zoals hout en kokosnootschillen, te oververhitten. Het is dus iets anders dan gewone barbecuekooltjes.

In je lichaam: actieve houtskool vind je in tabletten of in poedervorm en kan helpen bij een opgeblazen gevoel, nieraandoeningen of om je lichaam een detox te geven.

Op je huid: heel wat reinigende huidverzorgingsproducten bevatten actieve houtskool. Dat verbetert immers de oliebalans van je huid en vermindert mee-eters en acne. Daarnaast pakt het rimpels en huidverkleuringen aan.

Op je tanden: actieve houtskool is een populair bleekmiddel voor je tanden dat in veel whitening tandpasta’s is verwerkt. Het verwijdert vlekken en maakt je tanden helderder.

Oral-B 3D White Whitening Therapy Houtskool Intensieve Reiniging: Geïnspireerd op de natuur, maakt witter*, versterkt en beschermt het glazuur.

De 3D White Whitening Therapy Intense Reiniging tandpasta combineert Active Mineral Complex-technologie met houtskoolextracten om verkleuringen diep te reinigen.

De Intense Reiniging-formule met houtskoolextracten maakt je glimlach mooi wit* en verfrist terwijl jouw glazuur wordt beschermd.

  • Verwijdert oppervlakkige verkleuringen voor een wittere glimlach
  • Tandpasta met houtskoolextracten
  • Intense reiniging
  • Glazuur veilige fluoride tandpasta

En jij, welk natuurlijk ingrediënt is voor jou onmisbaar bij jouw schoonheidsverzorging?

*door het verwijderen van oppervlakkige verkleuringen.