Tips om tandplak te voorkomen

Tips om tandplak te voorkomen

Wat is tandplak eigenlijk en wat kun je doen om het te voorkomen? Lekker in het Leven geeft je tips en uitleg én introduceert een nieuwe manier om nog beter te poetsen.


Wat is tandplak?

Tandplak bestaat uit bacteriën, speeksel, drank- en voedselresten. Het meeste tandplak zit tegen de rand van je tandvlees aan. Als je het niet dagelijks verwijdert kan er al na 24 uur tandsteen ontstaan, wat weer tot ontstoken tandvlees kan leiden. Iets wat je natuurlijk wilt voorkomen, bij jezelf en je gezin.

De voordelen van elektrisch poetsen

Een elektrische tandenborstel verwijdert meer tandplak dan een gewone handtandenborstel. De roterende borstelhaartjes komen dichter op het tandvlees. De bewegende borstelharen komen ook beter tussen je tanden. Met als resultaat: minder tandplak.

Nieuw: elektrisch poetsen met een handtandenborstel

Smartseries-4000-packshot
Oral-B Smart 4 4000
(139)

Verwijdert tot 100% meer plak* voor gezonder tandvlees

Ontdek nu!

Wil je meer plak verwijderen dan met een gewone handtandenborstel, maar wél dezelfde poetsbeweging blijven maken? Dan is de Oral-B TriZone dé tandenborstel voor jou. De manier van poetsen van deze krachtige elektrische tandenborstel is hetzelfde als met een handtandenborstel en je verwijdert tot 100% meer tandplak dan met een normale handtandenborstel. Zo combineer je het beste van allebei: de gewoonte van een handtandenborstel, met de plakverwijdering van een elektrische tandenborstel (verkrijgbaar vanaf 49,99 euro).

Tip: Bekijk de beoordelingen op Getest & Beoordeeld. Er zijn 4 verschillende typen:

Oral-B TriZone 500
Oral-B TriZone 1000
Oral-B TriZone 3000
Oral-B TriZone 5000

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

jeannet55

jeannet55

gemeld

Wow, goed te lezen dat er een hand tandenborstel bestaat die de werking van de electrische tandenborstel benadert! Ga Maandag eens met bovenstaand advies: De Oral-B TriZone kopen. Ben benieuwd of ik hier later enthousiast mijn mening kan geven. Ga het beoordelen!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279