Slechte adem…. 4 tips om er wat tegen te doen

Slechte adem…. 4 tips om er wat tegen te doen

Zetten mensen een stapje terug als je ze aanspreekt? Oei… Hieronder vind je enkele doeltreffende middeltjes om een slechte adem tegen te gaan.


Een vieze adem krijg je door bacteriën die zich in je mond verzamelen. Anaerobe bacteriën (die geen zuurstof gebruiken) produceren solferverbindingen. En die brengen op hun beurt een onaangename geur met zich mee. Een onfrisse ochtendlucht krijg je als je ’s nachts door je mond ademt. De mondholte droogt uit en het speeksel kan niet langer bacterieel afval wegwerken.

Oral-B PRO 600
Oral-B PRO 600 Cross Action

Verwijdert tot 100% meer tandplak*

Ontdek nu!
  1. Eerste remedie tegen een vieze adem: neem elke ochtend de tijd om te ontbijten. Zo vul je je maag en onfris geurende afvalrestjes worden uit je mond verwijderd.
  2. Peterselie is ook een praktisch en efficiënt middeltje. Door op een takje te kauwen, komen er antibacteriële bestanddeeltjes vrij die slechte geuren verwijderen. Hetzelfde effect krijg je als je venkelzaadjes tussen je tanden fijnmaalt.
  3. Regelmatig je mond spoelen helpt natuurlijk ook. Gebruik daarvoor een antibacteriële oplossing die ook tandplak aanpakt. Zo ben je meteen zeker van een onberispelijke mondhygiëne.
  4. Gebruik ook een goede tandpasta voor een frisse adem. Zoals Oral-B Pro Expert.
  5. Laatste tip voor een frisse adem: wrijf elke ochtend en avond met de achterkant van je tandenborstel over je tong. Zo krijgen bacteriën ook op je tong geen kans!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279