Onze visie op mondverzorging

Onze visie op mondverzorging

Met de lancering van drie nieuwe producten zal je visie op mondverzorging compleet veranderen! Lees snel verder voor meer informatie.


We zijn erg verheugd dat we de lancering van drie nieuwe producten bekent kunnen maken! We introduceren Oral-B 3D White Luxe Perfection tandpasta, de meest krachtige whitening tandpasta die we ooit hebben gelanceerd. De Oral-B 3D White Luxe Whitening versneller, een intensieve witmakende behandeling die je gebruikt na het poetsen met je favoriete tandpasta. En tenslotte is er het Oral-B 3D White Luxe mondwater: je behoudt de natuurlijke witheid van je tanden, zelfs daar waar de tandenborstel niet bij kan.

Oral-B 3D White Luxe Perfection tandpasta zorgt voor betere oppervlakte reiniging van het gebit en is een krachtige witmaker. De microbolletjes zorgen voor snellere en schonere poetsresultaten. Het is klinisch bewezen dat de tandpasta binnen 3 dagen zorgt voor 100% minder oppervlakte vlekken op het gebit. Tanden blijven tevens langer wit dankzij het anti-vlekken schild. Daarnaast bevat de tandpasta oplosbaar natriumfluoride dat het glazuur versterkt en helpt gaatjes te voorkomen. Zo heb je na het poetsen een koel en fris gevoel!

Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller beschikt over de hoogste concentratie versnellende polyfosfaat technologie met het dual sillica systeem. Het is klinisch bewezen dat Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller voor wittere tanden zorgt, zelfs op de plekken waar de tandenborstel niet bij kan. Daarnaast is het resultaat langer zichtbaar dan wanneer je alleen een tandpasta gebruikt en beschermt het je tandglazuur. Zoals een conditioner je haar een boost kan geven, zal de 3D White Luxe Whitening Versneller je gebit een boost geven en zorgen voor een completere gebitsverzorging.

Het Oral-B 3D White Luxe Glamoureuze Schijn Mondwater vervolledigt deze nieuwe routine voor mond- en tandhygiëne voor een stralende glimlach, aangezien het helpt om de natuurlijke witte kleur van de tanden te behouden en de vorming van tandsteen te voorkomen.
Het zorgt ook voor een aangename frisheid van munt voor een langdurig fris en schoon gevoel. Het vrijwaart ook de natuurlijke witte kleur van de tanden, zelfs op plaatsen waar de borstel niet bij kan.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Dit mondwater bevat fluor, een ingrediënt waarvan algemeen geweten is dat het de tanden beschermt en het tandglazuur versterkt. Fluor helpt om het glazuur te remineraliseren.

Dit mondwater werd speciaal ontwikkeld voor regelmatig gebruik, 1 à 2 keer per dag, in het kader van een gezonde routine voor mond- en tandhygiëne.

Wanneer je deze drie producten samen gebruikt zal je nog sneller een stralend witte lach krijgen!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Ik gebruik zelf de tandpasta perfection en whitening versneller. En ik merk aanzienlijk verschil met andere tandpasta. Schoner en witter.

  • melden

MamaVanAta

gemeld

Ik poets (en flos) mijn tanden twee keer per dag twee minuten. En als ik lees dat er bij veel mensen goed resultaat levert omdat ze twee minuten hun tanden poetsen, dan is dit zeker de moeite waard om het te proberen. Dus vanavond tijdens de koopavond ga ik er ook eentje halen om het te testen

  • melden

Ben ook de gelukkige geweest om te mogen testen. Heerlijk fris, vind echt dat ze witter zijn. Minpuntje is (maar dat is persoonlijk) dat ik niet altijd de tijd neem om 2 keer te poetsen met de 2 tandpasta's

  • melden

dinied01

gemeld

ik zie nu zoveel testen staan,ik ben in revalidatie geweest . mijn dochter heeft geken die periode ,maar zei iedere x nee mam? zou ik deze mogen testen?

  • melden
Jessi90

Jessi90

gemeld

Ik heb het ook mogen testen, bij mij heeft het totaal niet geholpen ben nu 3 week verder en in de reclame zeggen ze binnen 3 dagen resultaat, helaas voor mij, maar vond het super om het te mogen testen.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...