Ontdek de Oral-B Genius elektrische tandenborstels

Deze tandenborstel is zo geavanceerd dat hij je kan helpen poetsen zoals je tandarts aanbeveelt. Met een poetsdruksensor die je waarschuwt als je te hard poetst. Een ronde opzetborstel – geïnspireerd op tandheelkundige instrumenten. En positiedetectietechnologie – zodat je nooit een zone overslaat.

Smartseries-4000-packshot
Oral-B Smart 4 4000
(139)

Verwijdert tot 100% meer plak* voor gezonder tandvlees

Ontdek nu!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Aarie

Aarie

gemeld

Ook ik heb hem mogen testen, en wat een fijne tandenborstel, in het begin was het even wennen, maar als je eraan gewend ben wil je niet meer anders. Mijn tanden voelen schoon en goed aan!

  • melden
aaliyah

aaliyah

gemeld

Ik heb deze van jullie mogen uittesten en wat is dit een geweldige tandenborstel! De beste tot nu toe die ik heb gehad en dat zijn er nogal wat :-) ik heb deze al ruim mijn tanden zijn een stuk witter geworden en gladder ben zeer tevreden met zo een snelle resultaat! De reisetui die in het pakket zit is top! Heel erg handig zo kom je nooit voor verassingen te staan! De reisetui is een oplader voor je telefoon en je tandenborstel slim bedacht oral b! Kortom fantastische tandenborstel

  • melden
Hanstest

Hanstest

gemeld

Ik heb deze borstel gisteren ontvangen. Ik heb hem meteen gebruikt gisteravond. Een topper! Voor mij geen handtandenbostel meer. Ik heb meteen een review geplaatst op Bol.com.

  • melden

Sinds enkele weken ben ik in het bezit van deze tandenborstel. Wat een geweldig ding! De oral b app met poetsdetectie maakt het tanden poetsen een feestje, je krijgt poetstips als je dat wilt maar kunt ook het nieuws lezen of andere dingen doen op je app mocht je dat willen. Ook de mogelijkheid om de ring op te laten lichtten in een eigen gekozen kleur is erg leuk.

  • melden
Wijnbloem

Wijnbloem

gemeld

Het lijkt mij heel fijn om deze elektrische tandenborstel te testen

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...