Onbekommerd barbecueën met een kunstgebit

Onbekommerd barbecueën met een kunstgebit

Een rijk sociaal leven houdt mensen gezond, optimistisch en relaxt. En wat is er dan spontaner dan samen met je vrienden en buren te barbecueën op een prachtige zonnige dag?


Wist je dat de grootste barbecue van de wereld plaatsvond in Uruguay? Daarbij werd door de gelukkige deelnemers maar liefst 10.000 kilo vlees verorberd!

Nou gaat jouw buurtbarbecue dit wereldrecord waarschijnlijk niet breken. Toch wil je dat jong en oud onbekommerd kan meegenieten, ook degenen met een kunstgebit. Zij hebben soms moeite met het eten van vlees, bepaalde soorten groenten en stokbrood. De juiste kleefpasta lost dit probleem op. Met Fixodent Plus kun je echt alles eten en bijten. Fixodent Plus: zo sterk als natuurlijke tanden.

Fixodent plus 0%
Fixodent Plus 0%

Presteert beter zoals een natuurlijk gebit

Ontdek nu!

Tips voor een geslaagde barbecue.
Kies eerst een geschikte plek uit. Buiten feesten is leuk, maar blijf voorbereid op onvoorziene buien. Als je in je tuin gaat barbecueën, zorg dan ook voor een grote tafel binnenshuis. Gril je graag in een park, doe dat dan liefst dichtbij een afdak, zodat je kunt schuilen.
Vlees vormt waarschijnlijk de hoofdmoot van de maaltijd. Kies dus voor hoogwaardig vlees, zoals bacon, ribbetjes en steak. Maar vergeet vooral de groenten niet! Een smakelijk bijgerecht voor vleeseters en een onmisbare smaakmaker voor je vegetarische vrienden. Aubergines, courgettes, maïskolven en paprika's zijn ideaal. Vraag eventueel je vrienden of zij voor de drank willen zorgen, in plaats van een attentie. Zo is er altijd voldoende keuze en voor ieder wat wils.

Denk ook aan dressings en sauzen! Zet zeker de klassiekers zoals barbecue- en knoflooksaus op tafel, maar maak ook eens een frisse guacamole. Zó klaar en gegarandeerd complimentjes! Nu nog wat brood en het feest kan beginnen, kunstgebit of niet!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279