Hoe breng je een kunstgebit aan?

Een kunstgebit aanbrengen is makkelijk als je weet hoe het moet. Bekijk de video en ontdek hoe je in 3 stappen je kunstgebit makkelijk en comfortabel aanbrengt. Onze tips zijn voor gedeeltelijke of volledige tandprothesen. Dankzij een kleefpasta zie je nauwelijks het verschil tussen je prothese en je natuurlijke tanden.


Wanneer je glimlach 100% goed zit, ben je helemaal klaar om volop van het leven te genieten. En alles wat erbij hoort. Bij
 Fixodent willen we deze droom realiseren. We doen er alles aan om je te helpen je stralende glimlach te behouden en je leven gemakkelijker te maken. Het kunstgebit voelt zo aangenaam dat je haast vergeet dat je een prothese draagt!

Bekijk zeker ook onze andere Fixodent-video’s. We geven je heel wat tips en nuttig advies om volop van het leven te genieten met een tandprothese.

Fixodent plus 0%
Fixodent Plus 0%

Presteert beter zoals een natuurlijk gebit

Ontdek nu!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Joos69

Joos69

gemeld

Ik ben erg blij met fixodent, mijn gebit blijft goed en langdurig zitten. Je moet even weten hoe je het moet gebruiken.

  • melden

Mooi uitgelegd,zag wat negatieve reacties voorbij komen,als het niet goed blijf zitten dan word het tijd om naar je tandarts te gaan om eventueel je gebit op te vullen zodat hij beter past!

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279