Getest door 400 Ambassadeurs: Oral-B tandenborstels

Getest door 400 Ambassadeurs: Oral-B tandenborstels

Acht weken lang hebben 400 Ambassadeurs de elektrische tandenborstels van Oral-B uitgebreid getest. *


Ze deelden hun ervaringen met vrienden en familie. Het resultaat? Maar liefst 97% van de Ambassadeurs zou de elektrische tandenborstels van Oral-B aanbevelen bij anderen.

Ambassadeurs die nog nooit met een elektrische tandenborstel hadden gepoetst, moesten in het begin even wennen. Want geef toe: de overstap van handmatig naar elektrisch poetsen is best groot.  

Maar onze Ambassadeurs waren snel overtuigd van de voordelen van elektrisch poetsen. Een tandartsschoon gevoel, perfect gepoetste tanden én complimenten van de tandarts, familie en vrienden, wat wil je nog meer?

Enkele quotes van Ambassadeurs:* Studie uitgevoerd bij 831 leden van de Ambassadeurs Club op www.lekkerinhetleven.nl in september 2014.

Oral-B 3D White Whitening Therapy Glazuurbescherming
Oral-B 3D White Whitening Therapy Glazuurbescherming
(8)

Meer dan alleen whitening*, versterkt en beschermt tandglazuur.

Ontdek nu!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Kelly23

Kelly23

gemeld

Wat een verrassing dat ik deze mocht testen. Poetsen is nu een stuk fijner geworden, hij maakt veel beter schoon tussen mijn tanden dan mijn "oude" waardoor ik dus minder hoef te flossen en te stoken. Mijn tanden voelen een stuk schoner aan wat ook een stuk prettiger is en heb het idee dat ik overdag minder snel "vieze" tanden heb. een super tandenborstel en wil ook echt niet meer anders! ik zal deze tandenborstel dan ook aan iedereen aanraden!

  • melden
Bettine

Bettine

gemeld

Super verrassing. Oral-B Genius 9000! Poetsen is een genot, hij roteert en ik voel dat het schoner is dan met mijn 'oudje'. Ook geweldig, de kwadrant-aangever ( niet meer afraffelen dus). Het opbergsysteem voor de borstels is prettiger en hygiënischer. Bedankt Oral-B!

  • melden
marieke85

marieke85

gemeld

joeppie ik ben 1 van de gelukkige die de oral-b genius 9000 mag testen. tandenborstel ligt aan de oplader! Bedankt

  • melden

Carola1973

gemeld

Ik was destijds één van de gelukkigen, die mocht testen. Ik heb mijn eigen tandenborstel nooit meer aangeraakt! Ik poets alleen nog met de Oral-B tandenborstel in combinatie met de multifunctionele reiniging! Gewoonweg super! Echt absoluut een aanrader! ����

  • melden
veurink

veurink

gemeld

vind een mooi en gezond gebit erg belangrijk

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!