Tips voor een stralende glimlach

Tips voor een stralende glimlach

Wil jij een stralende glimlach? Het kan met deze tips en gewoonten.


Niet alles is wat het lijkt! Pas je voeding aan

Veel voedingswaren en dranken bevatten tanines of pigmenten die de tanden doen verkleuren. Daartoe behoren koffie en thee als belangrijkste vijanden van witte tanden. Om dit nadelige effect te verkleinen, kan je het beste na elk kopje je mond spoelen met water. Andere goede gewoonten zijn het vermijden van cola, rode wijn, bosbessen en andere gepigmenteerde voedingswaren. Wortelen en appels daarentegen helpen om tandaanslag te verwijderen. Goed nieuws!

Ik gebruik vakkundige producten voor witte tanden

Oral-B 3D White Luxe Perfection is de enige tandpasta die in staat is tot 100% van de verkleuringen te verwijderen in slechts 3 dagen! Door de Glass H-technologie zijn tanden witter, ontdaan van bacteriën en vooral gezonder. Voor een duurzaam resultaat, gebruik je het samen met de 3D White Luxe Whitening Versneller, de witte tanden booster die een beschermend schild vormt in combinatie met het 3D White Luxe Glamoureuze Schijn mondwater.

Ik hydrateer en verzorg mijn lippen

Een sterrenglimlach beperkt zich niet alleen tot witte tanden, je dient ook je mond te verzorgen om deze volledig tot zijn recht te laten komen. Daarvoor is het van groots belang dat je je lippenstift met zorg kiest en daarnaast de geschikte bescherming en vocht inbrengende producten gebruikt. Als je lippen beschadigd zijn doet een lichte peeling wonderen, indien dit wordt opgevolgd door een met glycerine of galamboter (karité) verrijkte balsem, die je lippen soepeler maken.

Oral-B 3D White Luxe Glans en Glamour
Oral-B 3DWhite Luxe Diamond Strong
(258)

Oral-B, de expert voor je mondhygiëne

Ontdek nu!

Ik verstevig mijn gezicht

Een mooie glimlach gaat samen met een welgevormd gezicht. Kobido, een oude methode uit Japan, is veel meer dan een gewone gezichtsmassage. De techniek wisselt druk en glijdende bewegingen af om de huid meer volume te geven en glad te maken waardoor zijn teint versterkt, zoals bij een facelift. Een remodellerende en relaxerende verzorging die vooral op het onderste gedeelte van het aangezicht wordt toegepast om de kin, de hals en de decolleté te verstevigen met als bijgevolg ook de glimlach...

Het advies van Shakira

De laatste jaren zijn er spectaculaire ontwikkelingen geweest in de manier waarop je je haar en je huid kan verzorgen. De alles-in-een of de multitaskers zijn vervangen door innovatieve hoogtechnologische producten met geconcentreerde formules voor een vakkundig resultaat Serums, oliën en maskers moedigen je aan om wat meer tijd en aandacht aan je dagelijkse schoonheidsritueel te besteden om de gewenste resultaten te behalen. Toch is er een aspect van de schoonheidsverzorging dat vaak verwaarloosd wordt, ondanks zijn belangrijke invloed: de glimlach.

De meesten mensen blijven bij dezelfde tandpasta en tandenborstel terwijl we zonder lang aarzelen wel voortdurend op zoek gaan naar het ideale product voor de huid. Hoeveel tijd besteedt jij aan je tanden? Oral-B 3D White Luxe Perfection onthult een nieuw schoonheidsritueel in 3 stappen voor schitterende en wittere tanden. Geef je glimlach de aandacht die hij verdient.

Wat zijn jouw gewoonten voor een stralende glimlach?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...