De waarheid over wittere tanden

De waarheid over wittere tanden

Lees hier hoe jij je natuurlijke witte kleur van je tanden kunt herstellen tijdens je dagelijkse poetsritueel.


Trend: witte tanden
Het witten van je tanden is een grote trend. Door al die nieuwe methodes die je thuis kunt gebruiken of bij de tandarts kunt laten doen, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Echter, dagelijks de juiste producten gebruiken, is een van de beste manieren om je witte tanden te beschermen en te behouden.

Tandpasta
Laten we beginnen met de tandpasta. Wanneer je tandpasta koopt, kijk dan of er pyrofosfaten in zitten. Dit actieve ingrediënt helpt tandsteenvorming te verminderen en helpt aanslag die je tanden gelig maken te verminderen.

Tandenborstel
Ook moet je letten op je tandenborstel. Dat is waarschijnlijk de belangrijkste factor bij het witter maken van je tanden en maakt een groot verschil. Je wilt een borstel die zoveel mogelijk tandplak verwijdert, want tandplak produceert tandsteen, een van de grootste oorzaken van gelige tanden. Ondanks dat er een groot assortiment handmatige tandenborstels voor wittere tanden verkrijgbaar is, zal een elektrische borstel altijd meer tandplak verwijderen indien hij op de juiste manier gebruikt wordt.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Drastische maatregelen
Vraag je tandarts om advies als je een meer drastische methode wilt. Wanneer je echter dagelijks vlekken op het glazuur te lijf wil gaan, kun je met deze aanpassingen en poetstechnieken al een heel eind komen voor een wittere glimlach.

Wat doe jij om je tanden zo wit mogelijk te houden? Vertel het ons in een reactie.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

mimpie

mimpie

gemeld

ik ga nog steeds voor parodontax beetje zoutig maar gladde tanden en ik drink geen rode wijn meer verkleuren mij tanden van dan maar witte wijn !

  • melden
Sjansen

Sjansen

gemeld

Of electrisch beter is dan normaal, gold niet voor mij.. heb verschillende electrische borstels geprobeerd maar steeds kon ik vroegtijdig naar de tandarts.

  • melden
jeannet55

jeannet55

gemeld

Dat de tandenborstel ook van invloed is op het witter houden van je tanden wist ik niet, voordat ik dit artikel las. Weer een wijsheid erbij. Ik zal met deze wetenschap vaker mijn electrische tandenborstel gaan gebruiken.

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015